הזרעה,אוביטרול,הורמונים..

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

19/11/2017 | 10:18 | מאת: עדי

אני בת 28 ובעלי בן 30 .. אני בריאה והכל תקין ובעלי מוגדר עם מיעוט בזרעים. הציעו לנו לעשות הזרעה ללא הורמונים רק עם אוביטרול. השאלה שלי היא האם אפשרי ללא אוביטרול לאישה בריאה עם הורמונים ומחזור ביוץ תקינים? והאם ישנה אפשרות לקחת גם אחרי הזרעה?

05/12/2017 | 18:27 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לעדי שלום רב, גם אצל אישה עם ביוץ תקין וסדיר מקובל לתת את זריקת האוביטרל, מתוך ידיעה שהביוץ יתחיל אחרי הזריקה כעבור 36 שעות. במצב כזה מכוונים את מועד ההזרעה לפי מועד הביוץ. אני לא ממליץ לתת אוביטרל אחרי ההזרעה כי זה משבש את תוצאות בדיקות הדם להריון ואיננו תורם לאחוזי ההצלחה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום טיפולי פוריות