mri מוח

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

13/07/2014 | 15:26 | מאת: נ

רופא יקר! שמי נ ואני בת 38 אמא ל3 (הקטנה בת 2.5 שנים). לפני כחודשיים סבלתי מכאבים עזים בלסת צד ימין, כאבי ראש תחושת נימול בחצי פנים. הופנתי לבי"ח עשו לי סיטי והתוצאה הייתה תקינה. לפני כשבוע עשיתי mri והתוצאות שמדאיגות אותי: מודגמים מוקדי אות חריג בחומר הלבןהתת קורטיקלי דו"צ בעיקר אוקסיפיטלים דו"צ בגדלים שונים שחלקם מתחברים בינהם. המוקדים הללו לא עובריםהאדרה לאחר ההזרקה ולא מראים הגדלה בדיפוזיה.ללא עדותלתוצרי פירוק דם. קיימת אבחנה מבדלת למוקדים הללו יכולים להיות גם על ראש של כאבי ראש מגרנותיים כרונים במידה וסובלת מהם,,אך יכולים להיות על רקע של מחלת כלי דם קטנים,הפרעות קרישה או ארועם טרומבואמבוליים. האם יתכן שעברתי אירוע מוחי? האם יכול להיות שזאת אבחנה של טרשת נפוצה? ברור שאפנה לנרולוג אך התור בעוד חודש ואני אמורה לטוס בשבוע הבא. האם יש הגבלה במצב הזה לטיסה? מחכה לתשובתכם בקוצר רוח. תודה,נ

שלום רב נא להעביר השאלה לפורום הדן בנושא mri

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד