שפיכה מוקדמת עזרה?

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

31/01/2009 | 23:10 | מאת: אבי

שלום רב . אני בן 33 מאז שהיתחלתי לקים יחסי מין בגיל 17 עד עכשיו סובל משפיכה מוקדמם ומהירה מאוד. זאת אומרת כשאני מתחיל קיום יחסי המין עד הגמירה בערך דקה . זה מאוד מעצבן גם לי וגם לחברה . אפילו ניסינו שאגמור אני קודם ואחרי 15 דקות לנסות שוב ולקים יסי מין וזה בערך אותו דבר. ניסיתי גם משחה הרדמה עזרה טיפה אבל אני לא נהניתי בכלל. שאלתי : האם יש עזרה במצבי כמו משחה או תרופה או משהוא אחר . שגם אהנה וגם לשהות בקיום יחסי המין עם חברתי.

07/02/2009 | 16:34 | מאת: אילנה ארד לוין

לאבי שלום, ניתן להתמודד עם שפיכה מוקדמת באמצעות טיפול סקסולוגי זוגי בו מתרגלים בני הזוג בביתם כיצד הגבר לומד לעצור את השפיכה עוד טרום הנקודת האל-חזור. אימון זה מקנה שליטה בתגובה המינית כתכנות פזיולוגי לאורך השנים. אפשרות נוספת היא האפשרות התרופתית. אפשרות זו מאפשרת עיכוב שפיכה משמעותי כל עוד לוקחים את התרופה. נטילת התרופה היא על בסיס יומי קבוע והשפעת העיכוב בשפיכה מתפוגגת עם ההפסקה בלקיחת התרופה. שם התרופה הוא "סרוקסט" ממשפחת התרופות נוגדות החרדה והדכאון. לחוות דעת נוספת, אם ברצונך, פנה באתר זה לפורום "הפרעות בתפקוד המיני" בהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים