חייבת את עזרתך

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

26/11/2008 | 07:48 | מאת: ליאל

יש לי חבר מזה שנה ,הוא הראשון שלי ,שכבנו לאחר 3 חודשים ,חבר שלי הייה ממש עם המון בחורות לא הגזים אם אומר שאפילו היה עם מאה בחורות ,העובדה הזו קודם כל גורמת לי לבטחון עצמי נמוך ,דבר שני אני מאוד סגורה בסקס ומאוד ביישנית ,מי שיראה אותי לא יאמין ,אני דוגמנית שבאמת נראית טוב ועדיין ממש ביישנית בסקס ,אני לא מוצצת לו כי זה ממש דוחה אותי ולא מרשה לו לאונן לי או לרדת לי למרות שהוא רוצה אני פשוט מתביישת ולא מסוגלת להתגבר על הבושה ,מספר שאלות : 1.החבר שלי מאוד אבל מאוד אוהב אותי (אנחנו גרים ביחד)האם יש חשש שעצם זה שאני לא מוצצת לו ואנחנו מאוד בנאלים בסקס תגרום לו לבגוד בי או לעזוב אותי כי נמאס לו ? 2.האם זה באמת חובה מבחינת גבר שימצצו לו ,אני פשוט לא רואה את עצמי עושה את זה ,אני מסוגלת להקיא ,מה שנקרא זה יהרג ובל יעבור? 3.חבר שלי נותן לי תחושה שהכל בסדר בסקס שלנו וזה נראה לי תמוה ,היו מצבים שהוא ביקש שהמצוץ לו או שנחליף תנוחות ,מה יכולה להיות הסיבה לכך ? 4.בעבר הי מצבים שהיינו עושים סקס כל יום או יום כן יום לא ,ועכשיו הגענו למצב שאנחנו עושים 3 פעמים בשבוע ,אני אציין שאני בת 21 הוא בן 23 , בלילה אני ישנה עליו והרגל שלי מונחת על איבר מינו ,(כאילו המקריות)וכל לילה מחדש אני מרגישה שהוא מוציא את איבר מינו ומאונן , דבר נוסך שאציין הוא שדיברנו על סקס בזמן האחרון והוא אמר שכל לילה בא לו אבל הוא ממש עייף ונלחם בין העייפות לחשק המיני . אני ממש נואשת לתשובות ממך ,כולי אובדת עיצות ,אני מרגישה חסרת ביטחון ,רע לי עם המצב הזה ,בבקשה אם אפשר להתייחס לכל שאלה ,אני אשמח מאוד פעם הוא היה פשוט מעיר אותי משינה והיינו עושים סקס ,אהי לא יודעת אם הוא הפסיק כי הוא חושב שהוא מפריע לי או מסיבה אחרת

29/11/2008 | 19:11 | מאת: אילנה ארד לוין

ליאל היקרה, 1) מה שחשוב בסקס הוא מידת הקשר, האהבה וההתלהבות ההדדית ופחות מי עושה מה למי ואיך. נראה שאת שקועה בבהלה ובחוסר בטחון המקשים עלייך לראות את התמונה הכוללת. אם אחרי מאה בחורות כדברייך "חמות ולוהטות" חברך בחר דווקא בך סימן שאת "עושה" לו בראש ובלב, את המשהו המיוחד שאחרות עם כל הפתיחות והנועזות לא העניקו לו. ייתכן אגב שדווקא עובדה שאת בישנית וסגורה "מדליקה" אותו במוח מכיוון שזה מראה לו שאת בחורה "טובה". הקיצור שאלת מי יורד למי היא לא זו שאמורה לקבוע האם תהיה בגידה או לו ואת יכולה להירגע בעניין זה. 2) בקשר לטכניקות של עינוג הגבר כשתרגישי שאת בשלה לכך תמצאי את הדרך לעשות זאת באופן חלקי לפחות ולא עד הסוף ממש, כך שלא יהיה צורך להקיא את מה שמימלא לא נכנס. בינתיים אם זה דוחה אותך עזבי את זה, מה שגם החבר לא מתעקש על כך והיד שלו בהחלט עושה לו את העבודה וטוב שכך. 3) החבר שלך מקווה שעם הזמן הזמן תהיי פחות בישנית וסגורה ותוכלו להכניס גיוון לחיי המין אבל כדאי בהחלט להאמין לו שבינתיים הכל בגדול באמת טוב למרות המעצורים. כפי שכבר אמרנו כדאי להירגע ולהאמין שבאמת טוב לו איתך בחיים ובמיטה שהרי הוא אוהב אותך וזה החשוב מכל. 4) סקס 3 פעמים בשבוע לאחר שנה נשמע נהדר. נראה שאת כל הזמן בחרדה ובודקת את מידת השתוקקותו אלייך על מנת להבטיח שחלילא לא תהיה בגידה. קשה ולא נוח גם לגבר וגם לאישה לקיים סקס מדי יום לאורך זמן שכן גם מדברים טובים אנו זקוקים למינונים ולהפסקות. הכל טוב פשוט הרגעי.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים