בהמשך לשאלתי...

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

26/12/2009 | 19:34 | מאת: הילי

תודה רבה על ההתייחסות.. זה מאוד עזר, את יודעת.. קצת יותר להבין מה קורה לו.. אבל אני שואלת האם אפשר לנסות קודם לפתור את הבעיה לא דרך כימיקלים.. בעייני זה הפתרון האחרון.. זו גם הסיבה שפניתי אלייך כסקסולוגית ולאו דווקא לרופא מפני שאולי אפשר לפתור את זה בצורה אחרת.. הרי זה משהו יותר נפשי, לכן אין סיבה להשתמש בכדורים... אשמח אם תוכלי להמשיך ולעזור לי, תודה:)

26/12/2009 | 20:29 | מאת: אילנה ארד לוין

הילי היקרה, בעקרון הדרך לפתור את זה ללא תרופות היא על ידי טיפול מיני סקסולוגי. אני בספק אם יש לכם את האפשרות הפרקטית והכספית לכך: הדבר דורש שיהיה לכם חדר פרטי בו תוכלו לתרגל בשקט ובנינוחות מוחלטים את ההתנהגות אותה יבקש ממכם הסקסולוג לקיים בבית בפרטיותכם בתדירות של כ-3 פעמים בשבוע. לפגישה עם סקסולוג יש את העלות שלה ואם אתם פונים למרפאות ציבוריות הרי שהן עובדות בעיקר בשעות הבוקר ונדמה לי לאור גילכם שככל הנראה אתם לומדים. יתרה מזאת הקשר הזה טרי להערכתי מדי מכדי שתתחילו טיפול זוגי מיני. מכל מקום התייעצי עם חברך שכן האלטרנטיבות בשלב הזה הן או טיפול סקסולוגי התנהגותי עם הדרישות אותו הוא מציב כפי שציינתי או שימוש בתרופות שעבור אנשים צעירים כמוכם בהחלט עשויות לפתור את הבעיה עד שלאחר מכן שוב אין בהם צורך. שקלו היטב מה מתאים לכם יותר. שיהיה בהצלחה. אילנה.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים