דחוף תעזרי לי בבקשה בבקשה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

23/12/2009 | 13:37 | מאת: פאדיה

שלום אני בת 27 נשואה כבר 2, מזה כבר שני אני ובעלי שוכבים ביחד פעם אחת לחודש או אפילו לחודשיים, בזמן ההיכרות שכבנו ביחד עוד לפני שהתחתנו,עוד בהיותנו זוג טרי לבעלי הייתה לו מאהבת עד שנה היחסים בינינו היו מתוחים כי רבנו כל הזמן אבל שכבנו 3-4 פעמים בשבוע והמין היה נפלא ומגוון אחרי שניפרד ממנה בעלי המעיט לשכב איתי והמין היה לוקח לו מקסיחמום 10 דקות אני לא מרוצה בכלל מהמיניות שלנו במיוחד שבעלי בחיים לא פרגן לי למרות שאני סקסית ויפה , אני לא יוזמת כי אני לא נהנת הוא יוזם מתי שהוא רוצה בנוסף כל הזמן הוא במשרד שלו וטוען שהוא עייף ולא משקיע כלל בזוגיות שלנו למרות למאהבת שלו הוא השקיע את כל כולו בקשר שלהם, כשהוא חוזר אליה או מדבר איתה אז שוכב איתי בנוסף לבעלי יש לו עקרות מסיבה לא ידועה ואנחנו עוברים טיפולי IVF הבעיה מאד מורכבת, והוא לא מוכן לדבר איתי ולטענתו הכל בסדר גמור מבחינתו . תעזרי לי בבקשה בבקשה

26/12/2009 | 20:01 | מאת: אילנה ארד לוין

פאדיה היקרה, את מתארת כאן מקבץ של בעיות רגשיות התנהגותיות ומיניות בזוגיות שלכם. קיימת הבעיה של צורך במאהבת מצד בעלך, חוסר השקעה בזוגיות ועקרות של בעלך. להערכתי כדאי לך לפנות לייעוץ אישי על מנת לעשות הערכה כוללת של קשר הנישואין והיכולת הפוטנציאלית כן או לא לשדרג אותו. ניתן לפנות לפסיכולוג של הקופה אליה את שייכת או במסגרת שירותי הרווחה העירוניים ביישוב בו את מתגוררת. לעתים הקושי בהבאת ילדים דווקא נותן את האפשרות לשקול ולהעריך מחדש את איכות הנישואין בלי הלחץ של שמירה על התא המשפחתי למען הילדים. שיהיה בהצלחה.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים