לא נמשכת אליו

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

01/10/2009 | 09:11 | מאת: אוסנת

שלום. יש לי בעיה - בעלי הדרדר מאוד מהבחינה הפיזית בשנים האחרונות. בשעה שאני משקיעה במראה, הולכת לחדר כושר ושומרת על עצמי הוא אוכל ואוכל, לא דואג לבריאותו, מסרב לקחת פרופסיה כדי לשמור על השיער ומזניח את עצמו. במקביל, הוא דורש ממני להראות נהדר. מה לעשות? אני לא נמשכת אליו ככה.

03/10/2009 | 18:49 | מאת: אילנה ארד לוין

אוסנת שלום, תצלום טוב עשוי לדבר יותר מ 1000 מלים. דאגי שמישהו יצלם אותך ואת בעלך מזוויות שונות בסטילס וגם ווידאו אם אפשר. הציגי בפניו את תצלומי ההווה מול תצלומי העבר עת נמשכת אליו. עשי לו "חידון" של "מצא את ההבדלים" לגבי עצמו ושאלי אותו מה לדעתו הוא מצפה מאישה כמוך שתרגיש כלפיו פיזית ומינית. אם הוא יטען שהוא מצפה שתאהבי אותו בכל מצב וללא תנאים עלייך להסביר שמעט מאמץ מצידו יסייע לך רבות שכן יראה את אהבתו והתחשבותו בתחושותייך הרי אהבה היא דו סטרית.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים