לא בטוחה שזה הפורום המתאים אבל ננסה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

04/08/2016 | 23:56 | מאת: שרון

היי אני בת 21 יוצאת כמה שבועות עם בחור שמאוד מוצא חן בעיניי לשנינו אין נסיון מיני, הכי רחוק שהגעתי זה להוריד חולצה ולהשאר עם חזיה הוא מצידו מרשה לעצמו להוריד את כל הבגדים ולאונן לידי וזה דווקא כיף לי לראות אותו מאונן הוא מאוד רוצה שנשכב אבל אני עדיין לא רוצה והאמת היא שהוא לא לוחץ עליי. אבל בשבוע האחרון קראו שני דברים שדי פגעו בי: ישבנו בבית קפה על חוף הים ובאותו זמן הגיעו כמה נשים ומכרו בדוכנים, אחת מהן לבשה חצאית קצרה שהרוח העיפה כל הזמן למעלה וראו לה את התחתונים והבן זוג שלי כל שניה הזיז את הראש שלו הצידה והסתכל עליה וככה זה היה כל השעה וחצי שהיינו שם הוא התעניין בה יותר מאשר בי אבל לא אמרתי כלום. וגם ערב אחד ישבנו לראות טלויזיה והיה שם די הרבה עירום וסצינות מין באמצע הלכתי למטבח והוא עצר את הסרט כשחזרתי הספקתי לשניה אחת לראות אותו מאונן עם היד בתוך התחתונים ומיד מוציא אותה. האם ההתנהגות שלו נורמלית וכל הבנים ככה ? האם זה בגלל שאני לא עושה איתו דברים מיניים האמת כבר החלטתי שהייתי רוצה להשאר רק עם תחתונים כשאני איתו ולאונן לו אבל בגלל מה שהוא עשה אני לא בטוחה.

21/08/2016 | 20:14 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, מטעמים רגשיים שלך, את מעדיפה בשלב הזה של היותך בת 21 לדבוק בעמדה של מסוייגות מינית. אם את נהנית מהמגעים שבינך לבינו אין שום סיבה הגיונית, חברתית או נורמטיבית המונעת ממך להוריד גם את החזיה וגם את התחתונים ובעצם להתחיל לקיים יחסי מין בגיל 21 , שהוא גיל המתאים לכך מכל הבחינות בהתאם לתרבות החילונית של ימינו. בנות החשות רתיעה מינית בתחילת שנות ה20 ו"שומרות" על בתולויהן עד אמצע שנות העשרים והלאה, חשות עם הגיל תחושה רגשית ההולכת וגוברת של בושה והחמצה אודות הישארותן בתולות. החל מאמצע שנות העשרים,או אפילו פחות מזה , להיות בתולה בתרבות מערבית חילונית , זו לא מחמאה גדולה לאישה. זה מצביע על עכבות מיניות, פחדים מיניים או מורכבות רגשית כלשהי. מתוך דברייך, את עדיין אינך בשלה ללכת עד הסוף, אינני יודעת למה, זהו עניינך הפרטי. בן זוגך, שהוא ככל הנראה בגיל פלוס מינוס, הוא באופן מיני בעל תשוקה מינית גבוהה בהתאם לגילו. בהיעדר סיפוק מיני ביחסים, הוא מחפש פיצויים מסוגים שונים. חשוב להדגיש גם אם תשכבו באופן סדיר, אין כאן הבטחה שהוא לא יאונן בהיותו עם עצמו או שהוא ימנע מלהסתכל על נשים צעירות וסקסיות. מכל מקום ההתנהגויות שאת מתארת לגביו הם בגדר הנורמה והשאלה היא , מדוע הדבר קשה לך כ"כ לקבלה? ומדוע את עצורה כ"כ בקצב התפתחותך המינית ובנכונותך להפתח לפניו? כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים