בעיות זקפה........................................

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

26/06/2016 | 10:14 | מאת: ר

שלום, בעלי בן 46 בריא, לא מעשן , לא שותה ולא נוטל כדורים. יש לו זיקפה רק כאשר אני מבצעת לו מין אוראלי, אך כאשר הוא חודר אליי נופל לו בכל פעם. אנחנו רוצים להכנס להריון, אך משום כך הוא לא יכול לגמור בתוכי. הוא לקח פעם אחת את הכדור "תרים" וזה אכן שמר על הזקפה והוא גמר, אך מקריאה ברשת הבנתי שייתכן שהכדור יהפוך את הזרע לצמיגי, דבר המקשה על פוריות הזרע, ובנוסף ייתכן קוצר נשימה ודפיקות לב מואצות, אימו נפטרה מדום לב, ולכן אני מאד חוששת שהוא יקח את הכדורים כל יום, או כמעט כל יום.בנוסף עם קשרים אחרים, הגברים היו עם רמת מיניות גבוהה וחשק מיני תמידי, אצל בעלי אין אנרגיה מינית, אין לו חרמנות, ייתכן והוא איננו סטרייט? נשואים כמעט שנה. האם הוא צריך ללכת לאורולוג למרות שיש לו זקפה? ניתן לקחת כדורים מסוג זה על בסיס יומי? מה לעשות?תודה.

20/07/2016 | 10:08 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, בואי נתייחס תחילה לשאלת ההריון שאני מניחה שאת מאוד ממוקדת בו. בואי נקבע ונאמר בצורה חד משמעית שלשם הריון אין צורך בחדירה לנרתיק. כל מה שצריך לשם הריון הוא מצב שהגבר מגיע לכלל שפיכה. סביר להניח שאם הוא מגיע לזיקפה באמצעות מגע אוראלי שלך , הוא יכול לשפוך לאחר מכן לתוך כוס או קערית קטנה וכמו כן, אני מניחה שהוא יכול להגיע לשפיכה ע"י אוננות עצמית. בהינתן שקיימת שפיכה של הזרע, את יכולה להרות באמצעות שתי טכניקות: 1. פנייה לרופא גניקולוג, אשר ישתמש בזרע הטרי של בעלך לשם הפרייתך באמצעות הזרעה. הוא ישאב את הזרע של בעלך לתוך צינור דק וארוך ובאמצעות בוכנה הוא יתיז את הזרע לתוך צוואר הרחם בהתאם לתקופת הביוץ שלך, אחריה יעשה מעקב של אולטרסאונד, כדי להבטיח שההזרעה תיעשה בתזמון ההולם. 2. אותה טכניקה ממש, ניתן לעשות בשיטת תוצרת בית . קונים מספר בוכנות של מזרק 5 cc בחנויות הפארם (כמובן ללא מחט) ולאחר שבעלך שופך לתוך הכלי האוגר את הזרע, שואבים בעזרת בוכנת המזרק את הזרע לתוך גוף הפלסטיק , מחדירים אותו לנרתיק ובעזרת משאבת הבוכנה , יורים את הזרע לתוך הנרתיק. שוב, חשוב שהתהליך יעשה בתקופת הביוץ שלך, שהיא בדר"כ 14 יום לפני המחזור הבא. כל מה שתואר עד כה על שתי שיטות ההזרעה בין אם ע"י רופא ובין תוצרת בית , ההצעה ניתנת בהנחה שאכן שניכם מעוניינים בהבאת ילד לעולם ושאין כאן כפייה של רצונך בהריון כלפיו. עד כאן הדיון בנושא הריון. באשר לקשיי הזיקפה של בעלך בזמן חדירה, לא הייתי קושרת אותם לשאלת ההריון אלא לשאלת איכות יחסי המין בינכם, זאת משום שהריון ניתן להשגה בכל מקרה גם ללא חדירה נרתיקית של איבר המין הזכרית. אם ברצונכם שתתקיים חדירה נרתיקית יכול בעלך לפנות לרופא המשפחה אשר ירשום לו ויאגרה או סיאליס. מומלץ לא לקחתן יותר מפעמיים שלוש בשבוע. קיימים מינונים שונים ויש להתייעץ עם הרופא על כך. מה שהייתי מציעה הוא שבעלך יעשה בדיקה אורולוגית מקפת של כלי הדם באיזור איבר המין וכמו כן שיעשה בדיקות דם לסוכר ולהורמון המין הזכרי טסטסטורון. כל הבדיקות הרפואיות שציינתי הן פשוטות מאוד וקלוש ובאות לאשר שאכן לא קיימת כאן בעייה רפואית לגבי אובדן הזיקפה בעת חדירה. אינני יודעת מה השפעת כדורי האון על פוריות הגבר וזאת עלייך לברר אצל רופא המתמחה בפוריות הגבר. אם הכל תקין מבחינה בריאותית אצל בעל וברצונכם המשותף הוא בראש ובראשונה להביא ילד לעולם, התמקדו ראשית בשאלת ההריון. לאחר שיושג הריון, יהיה לכם קל יותר אולי לקבל את השימוש בכדורי האון להשגת זיקפה בעת חדירה. גם שאלת ההורמון הזיכרי טסטסטורון, אותו הזכרתי קודם ראויה להיבדק. אמרת שבעלך אינו מיני במיוחד ולפיכך , אם הבריאות תקינה לחלוטין, הרי שמקור תקלות הזיקפה הוא פסיכולוגי. תוכלו לבחור אם לטפל בזה באמצעות טיפול סקסולוגי ,פסיכוסקסולגי או באמצעות כדורי האון. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים