החבר שלי לא משקיע בי ( מבחינת סקס , ריגושים ואינטי

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

17/06/2016 | 21:22 | מאת: רוית

החבר שלי לא משקיע בי ( מבחינת סקס , ריגושים ואינטימיות) כפי שאני בו ... אני נראית מעולה !!!! באמת !!!!! יש לי המון מחזרים והצעות. אך אני נאמנה לו כבר שלוש שנים. ומתחתנים בקרוב... אני אוהבת אותו כפי שלא אהבתי גבר בחיי. ומוכנה לעשות הכל בשבילו.. גם דברים שהיו קו אדום מבחינתי. אך לצערי לעיתים זה חד צדדי. לאחרונה גיליתי שהוא צופה שעות בפורנו במחשב ומגיע לסיפוק בדרך זו. נפגעתי ! לא יודעת למה.. אבל הרגשתי כמו נבגדת בצורה מסויימת. ברור לי שאלו פנטזיות.. וריגושים מסוג אחר. אך אין לי בעיה לצפות ביחד איתו ולהתענג ביחד. אני שוכבת כאן שני מטר ממך... בוא אליי. מעולם לא דחיתי אותו בכל הקשור לסקס.. תמיד הענקתי.. פינקתי בכל דרך אפשרית בכל שעה .. מיוזמתי וגם כאשר ביקש. למה זה לא יכול להיות הפוך? אני מגיעה ממערכות יחסים קודמות בהן הגברים היו סוגדים לגופי.. עושים הכל כדי לספק את צרכיי ולענג אותי. בתחילת היחסים ביננו גם הוא היה כך... אבל בשנה האחרונה - מין אוראלי ביננו זה רק כאשר אני מפנקת אותו. זה מפריע לי מאוד מאוד מאוד. רמזתי.. אמרתי.. אבל הוא טוען שזה צריך לבוא ממנו בלי כח. אבל זה לא בא. הוא אוהב אותי מאוד מאוד ומכל שאר הבחינות הוא עושה הכל כדי לדאוג לי, להענק, לפנק.. אבל מבחינה מינית - הוא רחוק מאוד ... אני זאת שיוזמת.. עושה.. נוגעת.. מטפלת.. מפנקת.. בלי שום קוים אדומים. הכל מוכנה. יכול להיות שבגלל שאני זמינה תמיד.. אין כאן אפקט של ריגוש ומאמץ להשיג? אני עושה טעות? אבל אז הוא יגיד שאני מתרחקת.. וקרה... וישנה את יחסו כלפיי. אני באמת עושה זאת באהבה ושלמות. אני חולה עליו. על גופו.. על הריח שלו. מאוהבת ואוהבת אותו כפי שלא אהבתי גבר בחיי. במיוחד לאחר שסיימתי מערכת יחסים עם בעלי לשעבר שהייתי נשואה לו 17 שנים. מה אני צריכה לעשות? להתחיל גם לצפות בפורנו במחשב? להגיע לסיפוק מול המסך? להשתמש באביזרים? אני דוגלת בשיטה הישנה והטובה של לעשות סקס ואהבה עם בן הזוג שלי. אבל אם לא תהיה לי ברירה.. אתחיל לצפות בגברים חתיכים במחשב.. אולי זה יעשה לי משהו. חייבת לציין שאני נכי הכי נאמנה לו בעולם. לא רואה אף גבר אחר ממטר... הוא מושלם מכל הבחינות לדעתי והולכת להינשא לו ולהביא איתו ילדים משותפים בנוסף לארבעה שיש לי מנישואיי הקודמים. כשאני מדברת איתו הוא לא מבין מה אני רוצה בכלל... וזה הכי קשה לי. אודה לעזרתכם.

06/07/2016 | 11:34 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, 17 שנים היית נשואה, יש לך ארבעה ילדים כך שחווית אני מניחה כיצד מערכת יחסים עלולה לעבור שינויים ולהידרדר, אלמלא כן הרי לא היית מגיעה לגירושין. במערכת היחסים הנוכחית חל שינוי משמעותי במערכת המינית ביניכם בשנה האחרונה . בכל שאר התחומים את חווה את בן זוגך כמפנק ומעניק בעוד בתחום המיני חלה הצטמצמות משמעותית של רצונו לענג אותך ולפנק אותך, וככל הנראה גם מידת החשק המיני שלו ירד. זהו בפירוש סימן אזהרה אדום. בשלב הזה לא הייתי ממהרת להתחתן ובטח לא לרוץ לקראת הבאת ילדים נוספים. אינך מבינה מדוע חל השינוי בהתנהגותו של בן זוגך ואת שבויה לחלוטין באהבתך אותו מבלי להבין מה התהליך העובר עליו. הנקמה שאת מתארת שהיא צפייה בפורנו מצדך בגברים נאים וחתיכים אין בה הרבה ערך . לא בטוח שהדבר יפריע לו בכלל וגם לא בטוח שהדבר ייתן לך סיפוק מיני , בטח לא אהבה ותחושה שבן הזוג של מפנק אותך. כך נראה לי שזה מאבק חסר טעם וסוג של מאבק כוחות שהוא בדמיון שלך, אבל לא בטוח שזה יזיז לו בכלל. אני חושבת שעליכם לפנות כיום לטיפול זוגי משותף ולהבין מה קורה ביניכם ולעצור את החתונה. חתונות באופן כללי אינן מיטיבות בהרבה מקרים לעניין המיני. יש בהן פוטנציאל לדכא את התשוקה של אחד מבני הזוג האחד אל השני. כך שקיים חשש שאחרי החתונה רק תוגבר ירידת החשק של בן זוגך אלייך מבחינה מינית. עליכם לברר היטב את מהות השינוי ומה עליכם לעשות ביחד ,כזוג כדי לחזור לחוויה המינית הטובה שהייתה לכם בתחילת הקשר. אני ממליצה בכל פה ללכת לייעוץ זוגי אצל פסיכולוג הבקיא גם בתשוקה המינית. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים