התרחבות מוזרה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

01/06/2016 | 08:54 | מאת: אנונימי

אני עם הבת זוג שלי כבר כמעט שנתיים, אנחנו מקיימים יחסי מין כמעט כמה פעמיים בשבוע ללא אמצעי מניעה, אתמול בלילה קרה משהו מוזר משהו לא רגיל שבכל התקופה הזו לא קרה. אנחנו שוכבים ופתאום אני מרגיש שהיא רחב ממש בצורה לא רגילה, רציתי לדעת ממה זה. והאם יכול להיות שהיא היית עם גבר אחר (שהאיבר שלו יותר רחב וזה שינה את האיבר שלה) כמו שציינתי בהתחלה אנחנו לא משתמשים באמצעי מניעה ורק בגלל זה אני שואל אם יש עוד סיבות להתרחבות הקיצונית הזו כי מה שעבר לי בראש מאותו הרגע זה שהיא שכבה עם מישהו אחר.

06/06/2016 | 12:03 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקר, נרתיק האישה הוא בדרך כלל בעל רוחב קבוע ויציב די דומה בין הנשים השונות. לאחר קיום יחסי מין עם כל גודל איבר שלא יהיה חוזר הנרתיק להיקפו הטבעי הראשון. החזרה למצב המקורי ,היא מיידית. לפי זה , ההשערה שלך שמישהו "הרחיב "אותה והיא נשארה רחבה מדיי היא מחשבה מוטעית מן היסוד והדבר אינו אפשרי. אינני יודעת מדוע חווית את הנרתיק של בת זוגך כרחב מן הרגיל. יתכן והייתה זו התנוחה בה שכבה, יתכן והתגריתם מינית ובמצב של גירוי מיני יש התרחבות זמנית קצרה של הנרתיק ויתכן שהייתה רפויה מאוד גם בשרירי האגן ומכאן חווית ההתרחבות. אני מציעה פשוט לשוחח איתה על כך ללא מחשבת שווא שמא גבר אחר הרחיב אותה. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים