האינטימיות והסקס-נעלמו.

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

24/04/2016 | 14:52 | מאת: בנאדם

שלום, לא פשוט לי לכתוב, אבל גם אין הרבה מה להפסיד. אנחנו בני למעלה מחמישים, נשואים 23 שנים, ויש ילדים. אחלה. פעם היינו חיות מין. נהנים יחד מהסקס, עושים לא מעט. ולא רק סקס - מסביב תמיד היו חיבוקים, נאנישיקות, מגע. בשנים האחרונות אשתי מתרחקת ממני. היא פשוט הפסיקה לשכב איתי, וכל סממני אינטימיות אחרים - גם הם נעלמו. בתחילה לא שמתי לב לירידה בחשק המיני. כאשר הרגשתי שאני שוכב עם מישהי מכאנית, שלא נהנית ו"עושה לי טובה", דאגתי ממש. ניסיתי לתקשר איתה והעליתי את הנושא כמה פעמים. קשה היה לה לדבר על זה, והלכנו לטיפול זוגי, שהעלה הרבה דברים, קירב אותנו מעט, וחשבתי שהצליח. היינו יחד מאז... פעם אחת או שתיים, וזהו. שוב אני סופר 8 חודשים בלי סקס עם האישה. אני בנאדם, אני חי. יש לי צרכים. אשתי מונעת עצמה ממני. התחלתי לשלם על מין. לפעמים זה נהדר, לפעמים סתמי. אבל כרגע זה המצב. הייתי רוצה להבין-מה יכול להיות הסיפור כאן ? מדוע ההתייבשות הזו ? ומה אני אמור לעשות, אחרי שגם הטיפול הזוגי לא צלח ?

03/05/2016 | 11:02 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקר, חזרת על שאלתך, רק שהוספת פרטים אודות גילכם והיותכם בעלי ילדים בוגרים. לאור ציון הגיל, הייתי מוסיפה אפשרות שכדאי לבדוק אותה, שהיא תקופת גיל המעבר שעוברת על אשתך. יש בהחלט מקום להתייעצות גניקולוגית שלה או ללקיחת תחליפי הורמונים. עדיין כל שאר השאלות שהועלות בתשובה הקודמת שרירות ותקפות. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים