זןגיות ומניות

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

24/03/2016 | 22:57 | מאת: ייי

היי. אנחנו נשואים 7 שנים )ילשה בת 3 (מבחינת בעלי תמיד היה בעיות בעניין המיטה... אנחנו זןג חרדי/דתי... בעלי או ר שהוא לא מסופק ושהסקס מאוד משעממם... האמת? שגם לי זה משעמם. אבל אני לא יודעת מה לעשות.. נמאס לי... עכשו הגענו למצב של די! חלאס.. אני מאמינה שנפרד... אני לא יכולה לשאת את הדיכאונות שלו בגלל הנושא הזה שהוא לא מסופק...אולי אם נפרד יהיה לו יותר טוב.. חשוב לציין- שחוץ מהעניין הזה הזןגיות שלנו מושלמתתתת... חברים משותפים, שיחות, צחוקים, אנחנו חברים מאןד טובים. .. רק העניין הזה הורס המון. אני אשמח מאןש לתשןבה וד"א היינו אצל סקסולוג/יועץ זוגיות מס פגישות והפסקנו.. הרגיש לנו שאנחנו לא מתקדמים לשום מקום

30/03/2016 | 10:57 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, לאור הדמיון הרב בין שאלתך לבין השאלה בפורום "פסיכולוגיה ומניות האשה", אשר קיבלה מענה ב30.3.16 והיתה האחרונה בתשובות ליום זה, אני ממליצה לקרוא תשובה זו . אצלכם, מדובר על מעצור מיני רגשי ותפקודי אצלך ,אשר אם תהי מעוניינת , הדבר יחייב טיפול פסיכולוגי מעמיק עבורך. לעיתים טיפול זה הוא קשה במיוחד לגבי הנשים הבאים מהסקטור החרדי. באשר לתגובתו הדכאונית של בעלך, הרי שבמצב בו אינכם מסוגלים להגביר את תדירות יחסי המין בינכם , מומלץ באופן זמני להשתמש בכדורים נוגדי דכאון וחרדה ,הניתנים ע"י רופא המשפחה. אם שתי האופציות שהצגתי נראות קשות ולא נעימות עבורכם, הייתי ממליצה שתפנו לטיפול מיני התנהגותי קונבנציונאלי. בכל אחד מבתי החולים הגדולים בארץ, קיימת מרפאה לטיפול מיני וניתן לפנות לשם תוך קבלת טופס 17 מהקופה. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים