הריון + בגידה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

16/03/2016 | 19:02 | מאת: דלית

ישמע מוזר. אבל אני בהריון בחודש ה8 ותפסתי את הבן זוג שלי בוגד בי על חם

30/03/2016 | 10:02 | מאת: אילנה ארד לוין

דלית יקרה, ראשית מזל טוב על ההריון. אני מניחה שהיה זה הריון רצוי ולפיכך לא נותר אלא לצפות ללידה קלה ונעימה ולתינוק/ת אהובה שתחמם את ליבך ותעניק לך סיפוק רב. בגידתו של בעלך מחייבת דיון בפני עצמו.להערכתי מוטב שאת תגשי בשלב הזה עוד טרם הלידה לייעוץ פסיכולוגי אישי על מנת לאסוף את עצמך ולהחזיר לך את הכוחות לקראת הלידה. כבר לא נשאר הרבה זמן ללידה. אחרי הלידה וחודשי ההתאוששות המיידים הראשונים, מומלץ מאוד שתמשיכי בטיפול נפשי אישי, כי המוקד בשלב הזה הוא מצב רוחך ויכולתך להעניק אהבה לתינוק/ת החדש/ה. במידה ותהי במצב רוח קודר מדי מומלץ לא להתחיל בהנקה ומיד לאחר הלידה להתחיל לקחת לפי המלצת פסיכיאטר כדורים נוגדי דכאון וחרדה. רק כאשר תתחזקי ותרגישי בשלה לכך , יש לפנות לייעוץ זוגי על מנת לברר מה המשמעות של אותה בגידה ועל איזה רקע היא הופיעה? נכון שבגידה היא בגידה היא בגידה אבל לעיתים צריך פרספקטיבה של מספר חודשים לפחות, ובמקרה של טרום לידה הדבר חיוני ולאחר מכן תפנו לייעוץ זוגי ולהערכה כוללת של יחסיכם. לידה קלה, כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים