האקס של החברה שלי עושה לנו בעיות בקשר

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

12/03/2016 | 10:08 | מאת: אנונימי

שלום אני נמצא בבעיה קשה..(21) אני כרגע מנהל קשר עם בחורה כבר קרוב לתשעה חודשים עד לפני כמה ימים הייתי גר בעיר אחרת רחוק ממנה בגלל שהמצב הכלכלי לא איפשר לי להשכיר יחידה ליידה במשך כול הקשר היו שני בעיות מרכזיות מאוד שהם המרחק והאקס הקודם שלה.. כמו שהבנתם בעיה אחת נפתרה אבל הבנתי שזאת לא הייתה כול כך בעיה מרכזית אלה האקס שלה.. היא ניהלה איתו קשר במשך שנה וחצי והם נפרדו בגלל שהיא לא רצתה לשכב איתו והוא התחיל להתנהג אליה בזילזול.. אחרי הפרידה במשך שנתיים כול הזמן היו בניהם מפגשים רק בסופשים לפעמים היו רבים לפעמים מתחרמנים אבל לשכב היא לא רצתה והוא תמיד היה אומר לה שברגע שהם ישכבו הוא והיא יחזרו לנהל קשר והוא יהיה שלה לתמיד. עברו כבר שמונה חודשים והיא עדיין לא מצליחה להתנתק ממנו כול פעם הוא הורס לה קשרים (כנל את הקשר שלנו) ואני לא יודע מה לעשות בישביל להוציא אותה מזה אני אוהב אותה מאוד עזבתי את כול החיים שלי בישביל להצליח לנהל איתה את הקשר אני כול הזמן נותן לה רק טוב ומנסה לרצות אותה אבל אז היא פוגשת אותו והכול נהרס ככה כבר שמונה חודשים וזה נמאס עלי מה אני יכול לעשות בישביל לשחרר אותה ממנו תודה רבה

15/03/2016 | 13:05 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקר, בוא נדגיש באותיות גדולות. אין לך שום בעיה עם האקס של חברתך. יש לך בעיה עם החברה שלך ורק איתה בלבד. ראשית עולה השאלה, האם אתם שוכבים. אם אתם טרם קיימתם יחסיי מין אז הבעיה איתה אתה מתמודד היא כפולה ומכופלת. אחרי שמונה חודשים ומעבר לגור באותה העיר, הרי שמותר במקרה הזה להגיד שחד משמעי עליכם להתחיל לקיים יחסי מין , מה שאכן אני מקווה שמתרחש. אם מסיבות כלשהן יחסי המין אינם מתרחשים תחת סיבה זו או אחרת, יש מקום לשקול את המשך הקשר, שכן אז ניתן לראות אצל חברתך דפוס של "להיות לא עד הסוף" עם בן הזוג. באשר לאותו האקס, הבעיה כולה היא של חברתך. לא ברור מדוע היא נפגשת איתו בכלל. אני חושבת שיש מקום להצבת אולטימטום "או אנני או הוא". זה שהיא לא שוכבת איתו לדבריה, לא אומר שיש מקום לפגישות בינהם. זהו קשר משונה , ארוך, דביק ,טעון רגשות משונים ואין שום סיבה שבעולם להמשיך איתו. כל יוד היא נפגשת איתו מדי פעם, או אפילו באמצעות הפייסבוק או סמס, עליך להציב אולטימטום "שאיתו אין שום קשר". החשש הוא שאתה עלול להיגרר לביצה של יחסים לא בריאים ,כשברקע יש איום של החברה שאם תשכב איתו , ישאר איתה לעד. למרות שהדברים מובאים בשמו.. הקיצור, צריך לעמוד כאן על קרקע איתנה, כולל ניקיון אישי סביבתי. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים