החברה שיקרה לי בנוגע לעבר שלה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

07/12/2015 | 17:37 | מאת: מוטי

אני וחברה שלי שנה וחצי ביחד, לאחרונה שאלתי אותה אם היא הייתה פעם עם גבר נשוי. היא טענה שמעולם לא עשתה זאת והיא לא מסוג הבחורות האלו...אך מחיטוט בפייסבוק שלה, גיליתי כי בהתכתבויות שהיו לה עם גבר נשוי (מישהו שהיא מכירה מהעבר שבינתיים התחתן) היא אכן נפגשה איתו ושכבה איתו. ההתכתבות לא מטילה ספק במה שהיה. זה קרה לפני כשנה וחצי (היא בת 30). אנחנו יחד כשנה. לא אמרתי לה כמובן שזה המידע שלי. אני לא מפסיק לאכול את עצמי מאז שזה נודע לי. אנחנו מסתדרים נהדר ואני אוהב אותה מאוד. השאלה מה לעשות? להישאר עם המידע ולא לומר כלום? לפוצץ הכל ולהגיד לה שחיטטתי לה בפייסבוק? אני מרגיש שהקשר שלנו בסכנה בגלל זה (בגלל מה שעשיתי ובגלל השקר שלה). מבחינתי להיות עם גבר נשוי זה לא פחות מבגידה. זה מאוד חורה לי שכך היא התנהגה. כמובן שיש לציין שהיא הייתה רווקה באותה תקופה (לא שזה מפחית מהחומרה).

15/12/2015 | 09:51 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקר, אני חושבת שאחד הדברים שעלינו ללמוד בעידן התקשורת הוא לדעת לא לפלוש ולא לחטט בדפי היומן האישיים שיש לנו היום בצורת פייסבוק וסמארטפון. ראשית החיטוט מראה על חשדנות ראשונית שאלמלא כן הרי לא היה עולה רעיון החיטוט. מדוע חשת חשדנות כלפיה מלכתחילה? שנית , כל המחפש ימצא בסופו של דבר משהו,והשאלה היא , האם אותו גילוי שכביכול הוסתר לא היה עולה מעצמו בטבעיות עם העמקת הקשר והעמקת האמון? נדמה לי שקצת חיפשת צרות לעצמך ושאלת שאלות שלא בהכרח כדאי לשאול כמו אודות מאהב נשוי או מספר בני זוג קודמים למיטה. יש דברים שהמידע אודותם אינו תורם מידע חיובי אלא בעיקר שלילי. ולפעמים המחפש ממש זקוק למצוא מידע שבעיניו הוא שלילי. כך או כך הסיטואציה היא מורכבת וכרגע לדעתי ואין כאן שום חוק בעניין, אם הפרשנות שלך אודות האירועים תקועה לך בנשמה, עליך לחשוף את בגידתך מבחינת אמון לעומת מה שאתה מייחס לה כבגידת אמון שלה בך. אני מקווה שתלבנו היטב את הדברים ושמעז יצא מתוק. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים