הצילו חייבת עזרה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

27/06/2015 | 09:05 | מאת: רוני

שלום אנסה לקצר למרות שהסיפור שלי די ארוך... שמי רוני בת 27, בשנתיים האחרונות הייתי עסוקה בלטפל בעצמי בבעיה נפשית שסבלתי ממנה, בתחילת השנה הזאת עברתי לגור בעיר ואני חוזרת לחיים לאט לאט, לפני חמישה חודשים בערך הכרתי מישהו, אנחנו עושים כושר ביחד בקבוצה, בהתחלה היה לי נחמד איתו לא משהו מיוחד (גם לא היו מפגשים או דיבורים מעבר) אבל בחודשים האחרונים וזה רק הולך ומתגבר כל שבוע אני מרגישה אליו או משיכה מטורפת או אהבה לא יודעת מה, הוא יושב לי בראש כל היום, קשה לי לנשום, הלב שלי דופק כמו משוגע וכו וכו, הבעיה היא שאני ככ ביישנית ועוד ככ צריכה טיפול שאני לא מצליחה לעשות שום צעד כזה, מה גם שהוא לא נראה מעוניין כל כך (בצדק, אני בורחת בדכ...) הצילו הרגשות האלה משגעים אותי, משנים לי את הסדר יום, קורעים לי את הלב, אני לא יודעת מה לעשות, אשמח לתשובה תודה!!

14/07/2015 | 11:46 | מאת: אילנה ארד לוין

רוני היקרה, לפי מיטב הבנתי את מעוניינת ליצור קשר עם הבחור, אלא שאת מתמלאת חרדה נוכח אפשרות זו. יתכן שאת חוששת שהבחור אינו מעוניין מסיבות אלו או אחרות (כולל זוגיות שאולי הוא נמצא בה) ואולי את חוששת לא פחות מהאפשרות שהוא דווקא יגיב בחיוב. אם את מאוד רוצה ליצור קשר, נסי לכתוב פתק קטן ובו שמך ומספר טלפון או פייסבוק, ובתום שיעור הכושר תאמרי לו שיש לך משהו למסור לו ותמסרי לו או פתק, או מעטפה ובתוכה פתק. זו צורת יוזמה בהחלט מקובלת ועדינה. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים