לא יודע מה לעשות

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

22/06/2015 | 21:23 | מאת: א.א

שלום רב, אנו זוג בשנות ה 25-27 נשואים כבר 4 שנים פלוס 2 בנות מקסימות בזמן קיום היחסי מין שלנו תמיד אני שם לב כשאני מחדיר את איברי ומתחיל במשגל ומעלה את מהירות הכניסה והיציאה מתחיל לכאוב לאישתי ואז היא חוסמת אוץי בידייה ודבר סה מעצבן ומפריע . כמו כן לפני ההחדרה אני נוהג לאונן לאישתי ולענג אותה לפני קיום החדרה ומדיי פעם או יותר נכון פעמים רבות היא תופסת לי את היד ואומרת לי עזוב..זה לא יקרה (האורגזמה שלה) או שהדגדגן נהיה רגיש והיא עוצרת אותי ואומרת לי עזוב ,עזוב בוא אליי.. מדוע זה ככה ? למה כשאני מכניס אצבעות אליה כדיי להרטיב אותה ולחמם אותה זה כואב לה או רגיש לה המקום , שמץי לב כשאני מכניס 2 אצבעית ממש עמוק עד שאני מרגיש כמו מחסום כזה עגלגל ואני נוגע בו זה מגרה אותה ומרטיב לה את האיבר וכך קל לי לאונן לך ברטיבות ולא יבש אשמח להסבר ולמתן ייעוץ כדיי שלא אעשה דברים שלא יענגו אותה.. תודה

14/07/2015 | 11:32 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקר, ייעוץ יכול לבוא משני מקורות: (1) המלצת מומחים. (2) ניסוי וטעיה. למדת כי לאשתך לעתים גירוי דגדגן גורם לרגישות יתר ההופכת ללא נעימה (תופעה ידועה אצל נשים), וכן גילית שאיזור מסוים בתוך הנרתיק נעים לה וגורם לה להתרטבות. כדאי לזכור כי לכאב בנרתיק יש מספר סיבות. (א) יובש בנרתיק ככל שמתארך משך החדירה. על יובש זה ניתן להתגבר בעזרת חומרים מסככי נרתיק, או על בסיס מים או בשמן תינוקות ג'ונסון, שאני מניחה שממילא יש לכם בבית. (ב) התכווצות של הנרתיק במידה מסוימת כאשר משך החדירה מתארך. יתכן שבגלל השפשוף נוצרת תחושה לא נעימה וכתוצאה מכך חלה התכווצות של שרירי הנרתיק הגורמת כאב לאשתך. (ג) בעיה גניקולוגית. יתכן ומדובר באיזושהי בעיה גניקולוגית שלשם אבחונה יש לפנות לגניקולוג (כגון פיסורה, דלקת, פטרת, או אולי וסטבוליטיס בצורה זו או אחרת, או אולי אפילו יש וגיניסמוס קל הנותן אותותיו תוך כדי חדירה ממושכת. אני שולחת לך לינק לשתי כתבות בנושא וגיניסמוס ווסטבוליטיס. http://www.doctors.co.il/ar/18200/%D7%95%D7%92%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%9E%D7%95%D7%A1%3A+%D7%9E%D7%99+%D7%9E%D7%A4%D7%97%D7%93%D7%AA+%D7%9E%D7%97%D7%93%D7%99%D7%A8%D7%94+q00 http://www.doctors.co.il/ar/18218/%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%99%D7%A1%3A+%D7%99%D7%A9+%D7%A4%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%9F+%D7%9C%D7%9B%D7%90%D7%91 כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים