בעיה בקשר.. מתוסכל

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

18/06/2015 | 02:07 | מאת: dudu

שלום לכולם אז אני וחברה שלי ביחד קצת יותר מ-3 חודשים טיילתי מחוץ לארץ והכרתי אותה במדינה אחרת היא התאהבה בי בהתחלה ברמה גבוהה מאוד אמרתי לה שאני לא בטוח שאני רוצה קשר בהתחלה המשכתי לטייל עוד שבוע ולאחר שבוע הפתעתי אותה וחזרתי אליה אחרי שבועיים כבר עברנו לגור ביחד בדירה שהייתה פעם של ההורים שלה (ההורים שלה והמשפחה שלה מתים עליי) (אני בן 23 והיא 21) זה פעם ראשונה שהיא גרה לבד בהתחלה הכל היה מדהים אהבה מאוד חזקה ביננו היינו יושבים ומדברים שעות על הכל הייתי מספר לה סיפורים ודברים מאוד איישים על עצמי והיא נתנה לי את כל תשומת הלב ואני לה היא הראתה לי כל הזמן חום ואהבה חיבוקים ונשיקות היינו עושים סקס על בסיס של כל יום 3 פעמים ביום כל פעם שהייתי חוזר הביתה או היא היא הייתה קופצת עליי בחיבוקים ונשיקות הכל התחיל להשתנות לפני חודש וחצי בערך היא נהייתה קרה וכבר לא נותנת לי כלכך תשומת לב בקושי מקשיבה לסיפורים שלי והסקס הפך להיות 1-2 פעמים בשבוע כל הזמן היא לא רוצה היא בקושי מחבקת ומנשקת אותי או מתעניינת במה עובר עליי אני בנאדם שנורא חשוב לו החום האהבה והתשומת לב והיא יודעת שאני צריך את זה במיוחד שאני במדינה זרה בלי שפה חברים ומשפחה בחודש האחרון אני מדבר איתה על זה שהיא לא מראה לי כל יום והיא אומרת שאני נורא חופר לה כי כל יום אני אומר את אותו הדבר כמו תוכי היא אומרת לי שהיא פשוט נורא לחוצה מהלימודים ושאני יהיה סבלני איתה והיא תראה לי המון אהבה בהמשך הבעיה שאפילו בתקופה שאין לה כלכך מבחנים אז היא עדיין לחוצה מזה שהיא לא הלכה למכון כושר הרבה זמן והיא לא מרוצה מהגוף שלה מה שלא גורם לה לרצות לעשות סקס גם בתקופות האלה(חשוב לציין שהיא אמרה כמה פעמים שאני הסקס הכי טוב שהיה לה ורק איתי היא הגיעה לאורגזמות יותר מפעמיים לפני זה בחיים שלה)..גם כשנראה שאין לה כלכך מה לעשות היא עדיין לא כלכך מקשיבה לי..היא קצת קרה וחושבת על דברים אחרים כל הזמן כשאני שואל אותה כל הזמן אם היא אוהבת אותי פחות או שכבר פחות בא לה עליי היא אומרת.שלהפך שהיא אוהבת אותי יותר ושאני הגבר של חייה ושהכל בסדר..אני מבין שהלימודים חשובים לה נורא והיא רוצה ציונים ממש גבוהים אז אני משתדל לשחרר אבל נורא קשה לי (בנוסף היא משתדלת לעבוד כשיש זמן בשביל לחסוך כסף לטיסה לישראל) בנוסף לזה היה לה עבר לפני 2 אקסים ועוד 3-4 גברים שהיא הייתה איתם (מספרים אחד לשני הכל) וזה נורא מפריע לי כל הזמן אני מסריט בראש אותה עם הגברים האלה עושים סקס בקיצור אתם יכולים להבין שאני נורא מתוסכל ואני חייב ממכם עזרה/ייעוץ חברים וחברות אני יודע שזה היה ארוך הייתי חייב לפתוח את הלב תודה על הקריאה ותודה מראש על העצות!!

01/07/2015 | 11:49 | מאת: אילנה ארד לוין

דודו היקר, מתוך מכתבך נדמה לי שאני מבינה את הדברים הבאים: א. אתה נמצא עם בת זוגך הנוכחית 3 חודשים. ב. אתה נמצא במדינה שאינה ישראל ומתגורר עם חברתך בארצה בבית השייך להוריה. ג. חברתך עסוקה באורח חייה הרגיל, כלומר משקיעה רבות בלימודיה, רוצה לעשות כושר, ואולי יש לה עוד עיסוקים כמו עבודה או חברים. ד. נדמה לי מתוך המכתב שאתה אינך עובד או לומד בארץ הזרה, כלומר נדמה שאתה פנוי רוב הזמן. ה. יוצא אפוא שקיים פער רב בתעסוקה של שניכם. אתה, בהיעדר תעסוקה אחרת, מעדיף לשוחח איתה ולעשות איתה סקס ככל שניתן. לעומת זאת היא, לאחר התלהבות ראשונית של מס' שבועות, חזרה לאורח חייה הרגיל. ו. קיום יחסי מין פעמיים בשבוע הוא בהחלט סביר. ז. האם קיימת אפשרות שאכן אתה חוזר על תוכן דבריך, ובפרט אובססיבי וחופר לגבי חבריה הקודמים, עניין שרק גורם למועקה והוא חסר טעם לחלוטין? הקיצור, נדמה מן המכתב שקיים פער קיצוני באורח החיים שכל אחד מכם מנהל ושלא קיים איזון ביניכם של ניהול הזמן. היא מרכז העניין והבילוי עבורך, ואתה עבורה בהחלט לא, שכן יש לה עיסוקים נוספים בחייה. חשוב על הפער ביניכם ונסה למצוא דרך לאזן אותו בצורה הגיונית וסבירה. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים