כאב ראש בעת מגע

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

19/04/2015 | 00:01 | מאת: נילי

שלום אני בת 30 ללא נסיון מיני מטעמים של חינוך דתי וחוסר ניסיון עם גברים. כרגע אני בתחילתו של קשר זוגי טוב ומהנה. אני מעוניינת במגע ואוהבת את המגע העדין של בן זוגי , אבל בכל פעם שהוא נוגע בי באופן מיני מתחיל אצלי כאב ראש מיידי וחזק ביותר. אני מניחה שזה מכיוון שאני בלחץ אבל לא יודעת איך להתמודד עם זה... אשמח לייעוץ בעניין תודה !

05/05/2015 | 11:30 | מאת: אילנה ארד לוין

נילי היקרה, נשמע שהתופעה מדברת בעד עצמה. חונכת למיניות רק לאחר הנישואין, וככל הנראה את נמצאת בקונפליקט בין רחשי הלב והגוף הנהנים מן המגע האינטימי, לבין החינוך ההורי המעלה בך ככל הנראה רגשות אשם. אין ספק שקיים קונפליקט בין החינוך שקיבלת לבין חוויית המציאות האישית שלך, והדבר מתבטא במתח. מתח נפשי יכול להביא לכאבים בכל איזור גוף שהוא. ככל הנראה אצלך הדבר מתבטא בכאב ראש. הייתי מציעה למהר ולגשת לכמה שיחות פסיכולוגיות עם מטפלת על מנת להשתחרר מרגשות האשם, וללמוד לקבל היתר עצמי פנימי לגבי ההתנהגות האינטימית ממנה את נהנית והמיטיבה איתך ועם בן זוגך. הדרך בה את הולכת נראית לי בהחלט נכונה וראויה, ויש רק לנקות שיירים של משקעי עבר שכרגע רק פועלים נגדך ולא לטובתך. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים