סקס בתדירות נמוכה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

15/04/2015 | 11:30 | מאת: גלית

שלופ, אני בת 33 גרושה יוצאת מזה 7 חודשיפ עם רווק בן 34. הקשר ביננו טוב וכיף לנו יחד. כשאנחנו יחד אז הסקס טוב וכיף, הוא לא גומר מהר וניכר שהוא נהנה אבל הבעיה היא שהבחור בקושי יוזם מגע ולרוב זה מגיע ממני דבר שלא גורם לי תחושה טובה ומפריע לי מאוד. כאשר אני לא יוזמת נוצר מצב בו אנחנו לא שוכבים שבועיים ויותר. אנחנו לא גרים יחד ונפגשיפ פעמיים בשבוע כך שהפגישות אינן על בסיס יומיומי. אני מתגעגעת וכמהה להיות איתו אינני מבינה מדוע זה כך??? קשה לי לדבר איתו על הנושא הזה שלא ייפגע ואני גם לא יודעת מה לומר כדי לא להשמע פאטתית.... חשוב לציין שמדובר בזמנים בהם אנחנו לבד והילדים לא נמצאים כך שיש לו את כל הסיבות להרגיש נינוח ופנוי. העניין גורם לי לחוסר ביטחון מולו, חוסר סיפוק ואפילו מחשבות של אולי לא נמשךאליי? אולי נמצא עם אחרות? אודה לעזרה :( תודה רבה!

05/05/2015 | 11:19 | מאת: אילנה ארד לוין

גלית היקרה, את מתארת קשר עם רווק בן 34 שבהחלט יתכן שמטבעו אין לו דחף מיני גבוה. קיימת מוסכמה חברתית בהחלט לא מדויקת, שכל מה שגברים רוצים זה רק סקס. כך שאת מצפה שכל מפגש יהיה מלווה ביחסי מין. אין שום פסול בציפיות שלך, אך יתכן שהצורך המיני שלו הוא פחות מזה שלך. לתופעה עשויות להיות סיבות הורמונליות, אשר ניתן לבדוק אותן בבדיקת דם פשוטה, או סיבות נפשיות. אני חושבת שמן הראוי שתעלו את הנושא בפתיחות, ללא האשמה, ללא תביעות או דורשנות, אלא מתוך נסיון אמיתי להבין מה קורה. אני מעזה לחשוב שהדבר אינו נובע מקיומן של נשים אחרות בחייו. כמובן שאין לי כל מידע אודותיו, אך אם הקשר ביניכם טוב ואתם מתמידים בו מזה 7 חודשים, איני רואה כל סיבה שבעולם מדוע הוא זקוק לעוד אישה בחייו. כדאי שתדעי שהתופעה של גברים שאינם להוטים למין, או אפילו נוטים להמעיט במין אינה חריגה, ואני מפנה אותך לכתבה בנושא. http://www.doctors.co.il/ar/18306/%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D+%D7%91%D7%9C%D7%99+%D7%A1%D7%A7%D7%A1%3A+%D7%9B%D7%9C+%D7%94%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA כדאי שבשיחה איתו תבינו שניכם את המידה בה קיים פער בצרכים המיניים ובציפיות המיניות של שניכם. כמו כן חשוב לדעת האם ניתן להגיע לעמק השווה של התאמת הצרכים המיניים. לפעמים הדבר אפשרי ולפעמים לא. תלוי באישיות של כל צד ובאופי היחסים ביניהם. הנושא הוא חשוב ונכבד וראוי להתייחסות מכובדת ומעמיקה בנושא ביניכם. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים