איך להחזיר אותה אליי

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

11/01/2015 | 08:04 | מאת: אלעד

שלום קוראים לי אלעד ויצאתי עם בחורה יפייפיה במשך 7 חודשים, אני אוהב אותה מאוד אבל בחודש האחרון היה לנו קשיים רבנו על שטויות וכל ריב הרגיש כאילו הסוף והיה ימים שהייתי מתנהג אלייה מגעיל ובזלזול והיא הייתה נפגעת אבל שומרת בתוכה וביום רביעי היא נפרדה ממני אחריי שהיא כבר לא יכלה יותר עם זה, היא חשבה על זה בדיוק יום, דיברנו בטלפון והיא אמרה שהיא אוהבת אותי אבל הפסיקה להאמין בנו ושקשה לה והיא לא רוצה יותר, שנינו בכינו מאוד אבל אני מאמין שיש לנו עוד סיכוי לתקן ולשנות את זה ולהחזיר את המצב למה שהיה פעם ואני מוכן לתת הכל בשביל זה, השאלה היא מה אני אמור לעשות? איך אני מחזיר אותה אליי? והאם באמת יש לנו עוד סיכוי לחזור?

28/01/2015 | 11:35 | מאת: אילנה ארד לוין

אלעד היקר, להערכתי אתה צריך להחזיר את עצמך לעצמך. קשה לי להבין מדוע בחורה שאתה מצהיר שאתה אוהב מאוד עוררה בך התנהגויות של תוקפנות כלפיה ומדוע התנהגת אליה כפי שאתה כותב "מגעיל ובזלזול". אם האהבה מעוררת בך רגשות כה שליליים כעבור זמן מסוים, זהו דבר שבהחלט ראוי להבנה, לבדיקה ולשינוי מן השורש, שאלמלא כן קיימת הסכנה שהתופעה תחזור ותופיע בכל קשר של אהבה. בהחלט מומלץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי כדי להבין את השילוב המנוגד שבין שני הצדדים שבך. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים