עזרה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

22/12/2014 | 23:13 | מאת: אנונימית

שלום אילנה, יש לי בעיה שהיא חוסר זוגיות ובעצם אני זו שנמנעת מזוגיות והיריעה כאן קצרה אבל בעיקרון זה נובע מחוסר אמון, ביישנות יתר מהבית שממנו אני באה והסתגרות זה בעיקר בגלל הדמות האבהית שלי וההתעלמות שלה מקיומי, גירושין ומערכת יחסים עכורה של הוריי ועוד. אני מרגישה שאף פעם לא יהיה מישהו שיאהב אותי באמת תמיד היו מחזרים אבל גם פה אף פעם אף אחד לא מצא חן בעיניי אולי בגלל שהכרויות שלי הן בהפתעה ולא מישהו מהסביבה.אני יכולה לפרט אבל נראה לי שאין טעם במסגרת הפורום. אני מרגישה שיש לי בעיה רגשית פחד מאכזבה פרידה ומצד שני יש לי דימוי גופני נמוך לא יודעת למה, שגורם לביישנות גם אף פעם לא היה מישהו שבאמת איכפת לו ממני נראה לי שהרוב הקטע המיני חזק ואצלי זה הפוך קודם חשוב לי הרגשי וכשאין חיבור אז מהר אני בורחת.. המצב קיום שאני מרגישה בודדה ומצד שני מפחדת מזוגיות. לצערי גם המעגל הסביבתי שלי הצטמצם עקב הרצון שלי להתבודד. רציתי לשאול אם אפשר להגיע אלייך או שאת לא מטפלת אלא רק בזוגות. אשמח אם תחזירי לי תשובה למייל למייל ואשמח גם לדעת את העלות. נ.ב אני מעולם לא הייתי אצל פסיכולוג ואני קצת מפחדת מהצפה ושארגיש רע יותר כשפורשים את הדברים תמיד חשבתי שאוכל לשנות בעצמי אבל אני מרגישה תקיעות אני מקווה שיהיה לי אומץ . תודה

30/12/2014 | 11:05 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, גם בקשר לפניה לטיפול את מאוד אמביוולנטית - מצד אחד רוצה לשמור על הפרטיות ועל הבידוד, ומצד שני רוצה להיחשף על מנת לטפל בבעיותיך. הטלפון של הקליניקה הוא 03-6411774 וניתן להשאיר הודעות במשיבון. בקשר לעלויות של שירותים פסיכולוגיים וסקסולוגיים - מומלץ שתעשי סקר מחירים בין הסקסולוגים המפורסמים במדיה ותקבלי מושג על טווח המחירים. אינני נוהגת לתת תעריך באמצעות האינטרנט. כל טוב ובהצלחה, אילנה

02/01/2015 | 22:07 | מאת: אנונימית

נראה לי שקיימת אי הבנה. בפנייתי השארתי את כתובת המייל והתכוונתי שזה לא יתפרסם ברבים. כמובן שגם לגבי מחירים אין התכוונתי שתפרסמי ברבים אלא אם אפשרי למייל. תודה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים