האם להמשיך את הקשר?...

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

06/12/2014 | 19:51 | מאת: מיכל

שלום רב! אני בתסכול גדול מאד... אני בחורה דתיה בת 35 , התגרשתי לפני 9 חודשים לאחר נישואים של שנתיים . נישואים גרועים כמעט מכל בחינה כולל תסכול מיני גדול מאד (לבעלי היו בעיות זקפה קשות שלא ידעתי עליהן מאחר והחלטנו לשמור לפני החתונה...) , אני שמחה ושלימה עם גרושיי ומצפה להכיר את האחד שלי כבר ובע"ה להקים בית . רצה הגורל ונפגשתי עם בחור שבגללו אני כעת ממש מיוסרת . מדובר בגבר גרוש בן 42 , ללא ילדים כמוני . בפגישה הראשונה שהיתה בשעה מאד מאוחרת ולכן רק יצאתי לשבת איתו ברכב ולדבר הרגשתי משיכה אדירה אליו ופשוט בילינו ערב שעיקרו היה מגע פיזי ללא סקס מלא . הייתי בהלם מעצמי ומהתחושות שהוא עורר בי ובפגישה שאחריה שוב נשארנו ברכב וקיימנו יחסים דבר שמעולם לא קרה לי בשלב כזה של היכרות מה גם שרציתי להכיר בחור דתי כמוני כך שנישמר לפחות בשלב הראשוני. הבחור סיפר לי שהוא מתקשה לתת אמון בנשים לאחר מה שעבר ומצד שני נמשך אליי מאד אך הצהיר שבגלל מה שעבר לא מתכוון לערב רגשות בשלב הראשוני וגם "יציאות רגילות" לא מעניינות אותו . הוא סיפר שהוא מאד מיני ואף היה בטיפול בעבר כי חשב להילחם בזה אך כיום הבין שכך זה הוא ומאחר והוא מאד נמשך אליי מתוסכל מאד שהחלטתי לעצור את עניין הסקס מאז הפגישה השנייה ואני דורשת ממנו דייט "סטנדרטי" . הוא מציע לי כל הזמן סופי שבוע אצלו או בבתי מלון , לא מעניינים אותו בתי קפה וברור לי שמה שיהיה שם זה רק סקס ואני נלחמת בעצמי ממש... אני פוחדת שאתרסק מהקשר הזה , הבהרתי לו בכל דרך שאני רוצה רק משהו רציני כי אני מחפשת להקים בית ואפילו לא הסתרתי ממנו שיצאתי לדייט עם גבר אחר השבוע כי ממנו אני לא מרגישה רצינות (כאשר כל הערב כשישבתי עם הבחור השני בבית הקפה הוא לא הפסיק להתקשר ולסמס) אך הוא בשלו . הוא אומר שרוצה להיפגש איתי ושלא יוכל לעצור את עצמו כי הוא נמשך וכך הוא וזה שאני עוצרת את זה רק מתסכל אותו . הוא טוען שאין הבטחות ואולי נתאהב בהמשך וזה יצליח כי לטענתו בסך הכל גם הוא רוצה פרק ב' מוצלח אבל לבסס קשר שעיקר מפגשיו הוא סקס נשמע לי התאבדות . ברור לי שאתאהב בו הוא מושך אותי כמו מגנט ולכן מאז הפגישה השניה פשוט נמנעתי ממפגש איתו על אף הרצון העז . הוא הציע דבר ממש אידיוטי מבחינתי שאם אני רוצה פשוט נמשיך רק לדבר בטלפון לבדוק עם הזמן את ההתאמה ביננו כי מפגש מבחינתו ללא סקס איתי יגרום לורק לסבל ותסכול . אני לא מאמינה בהיכרות דרך הטלפון ואני לא רוצה להיקשר אליו ואחר כך למצוא עצמי עם לב שבור... מה דעתך על כל הסיפור הזה? אגב יצאתי עם מספר בחורים לפניו ואף אחד מהם לא משך אותי בכלל... אני מאד רוצה להיפגש איתו אבל במלחמה עם עצמי...בתודה מראש...

07/12/2014 | 10:30 | מאת: אילנה ארד לוין

מיכל היקרה, הבחור הסקסי מן המכונית אליו את נמשכת מאוד מצהיר מפורשות וגלויות שהוא מעוניין אך ורק ובעיקר במין וככל הנראה הוא גם "עושה זאת" טוב. הקסם המיני עובד עליך ואין ספק שמשיכה מינית ותשוקה מינית הם כוח רב עוצמה המביא לשכרון חושים. יחד עם זאת, הוא מצהיר מפורשות על חוסר עניינו בבילויים נורמטיביים ועל חוסר אמונו בנשים. זוהי עמדה רגשית מורכבת מאוד ומסובכת ובקצרה בור כרוי כדי ליפול במלכודת לתוכו. האנרגיות שלו מתועלות למין ולא לרגש ובמובן זה הוא מהווה סכנה רגשית עבורך. אם את רוצה קשר רציני להקמת משפחה נדמה לי שלא זה הבחור מאחר והוא מצהיר על כך מפורשות. אני מבינה לליבך אך נדמה לי שראוי להתרחק ממנו. השאלה לדיון לדעתי היא כיצד לא נמשכת לאיש מהגברים הקודמים איתם נפגשת בדייטים. אם תמשיכי להיפגש עם גברים נוספים ולא תמצאי בתוכך משיכה מינית כלפי איש מהם, יתכן ועולה סוגיה של יכולתך להימשך מינית רק לנישה פסיכולוגית מסוימת וקושי להימשך מינית לגברים סבירים. במידה והדבר אכן יימצא נכון, מומלץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי אישי כדי להבין את סוד מחסום המשיכה המינית בו את חשה. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים