אין אונות

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

19/11/2014 | 13:26 | מאת: א

שלום, התחלתי לצאת עם מישהו לפני שלושה שבועות והתחלנו בגישושים מיניים הוא בן 44, כשהוא מחדיר לי אצבעות לנרתיק לא עומד לו, כשהייתי עם חבריי הקודמים עמד להם כשהם נגעו בי, זה מאד הפליא אותי, הוא אומר שהוא צריך שיעשו לו מין אוראלי כל הלילה ואז הוא יוכל לתפקד, אינני יכולה לעשות לו כל הלילה, אולי חמש דק' משום שזה כואב ברקות. בבוקר הוא קם עם זיקפה, השתפשפנו מעל הוגינה וירד לו, אלה סיטואציות מוזרות שלא מוכרות לי מאחרים, כשהוא רוצה לגמור הוא לא מאונן בצורה רגילה, הוא שוכב על הבטן ומכניס יד לאיבר מינו ורוצה שאקרב את החזה שלי לראש שלו ולוקח לו הרבה זמן לגמור. הוא טען שגם עם בנות אחרות היה בעיות, מאד קשה לו עם זה שנראתי לו המומה ומאוכזבת למרות שניסיתי להסתיר,האם הוא אימפוטנט? מה ניתן לעשות?

01/12/2014 | 10:54 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, לבחור איתו התחלת לצאת אכן יש קשיים בתפקוד המיני, ואכן יש פסיכולוגיה ייחודית לו המפעילה את מערכת התשוקה המינית ואת מערכת הזקפה. בשלב הנוכחי איני רואה שיהיה נוח לעשות לו מין אוראלי הרבה זמן כפי שהוא רוצה, ולפיכך עדיף שינסה להשתמש בכדורי האון אותם יקבל במרשם מרופא המשפחה, כגון ויאגרה, סיאליס או לוויטרה. אין ספק שהפסיכולוגיה המינית שלו היא ייחודית ובלתי שכיחה, והשאלה היא באיזו מידה תצליחו להגיע ליכולת לקיים יחסי מין שתתאים לשניכם בתוך פרק זמן סביר, ללא הכנות של שעות מרובות כדי לגרות אותו. אני חושבת שהשיקול שעליך להביא בחשבון הוא האם הדפוס הכולל של התנהגותו המינית, עם הסיוע של כדורי האון, אכן יענה על ציפיותיכם ההדדיות מיחסים מיניים המספקים את שני הצדדים. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים