רוצה להחיות את הסקס שהיה לי עם בעלי

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

11/09/2014 | 10:05 | מאת: אורית

שלום רב ברצוני לדעת מה עושים כשמגיעים למצב שמאוד רוצים לעשות סקס אבל אין חשק לעשות אותו עם הבן זוג הנוכחי ולמרות הכל לא רוצה להיפרד וכמובן לא לבגוד. אם כבר קורה סקס בינינו אז הוא קורה מיוזמתו ורק בזכות זה שהוא עושה לי עיסוי בכל הגוף זה פשוט תנאי ובלי נשיקות ובכלי כלום מצדי, זה לא שאני נגעלת ממנו ממש לא, לדעתי פשוט מאוד הוא לא מספיק מחזר אחריי וגם אני לא ולא מבלים יחד כמו שהיה פעם לפני בואם של הילדים המהממים שלנו וגם יש הרבה דברים שמאכזבים אותי בו שאני יודעת באופן ישיר שמשפיעים על המשיכה הפיזית. אנחנו נשואים 4.5 שנים 2 ובמרתון של החיים מתראים רק בערב המאוחר והולכים לישון בנפרד הוא בספה ואני בחדר מטעמי נוחות כבר עוד מעט שנה. אודה לעזרתך הדחופה

21/09/2014 | 10:24 | מאת: אילנה ארד לוין

אורית היקרה, מטעמים לא ברורים לגבי אופי יחסיכם והמבנה הנפשי של כל אחד מכם, מסתבר שתוך 4.5 שנים בלבד (אולי קודם לכן) התפרקה הזוגיות שלכם. אתם חיים בנפרד כל היום, אתם ישנים במיטות נפרדות ובחדרים נפרדים במהלך הלילה ולא ברור מתוך הפניה מהו התן וקח של ההזנה הרגשית ביניכם. אני מבינה שיש מערכת כלכלית ותפקודית בה גדלים שני ילדים מקסימים, אך לא ברור לחלוטין האם נותר שמץ של עניין או הנאה הדדית ביניכם בתחום כלשהו של החיים המשותפים. נראה אפוא שעל רקע הריחוק הנפשי הניכר אותו את מציינת איבדת גם את התשוקה המינית כלפיו, זה בהחלט סביר לאור מערכת היחסים הכללית המנותקת. רק כאשר הוא משקיע בך עיסוי גופני כולל הגורם להרפיה גופנית ולהרפיה של רגשות שליליים, את מסוגלת להתרצות ולהיפתח ליחסי מין. יש לעשות חושבים בגדול מדוע מצב יחסיכם הוא כזה. האם שניכם מעוניינים לשפר אותו, דבר שיצריך שינוי בהתארגנות של אורח החיים והזמנים שתקצו לשהיה משותפת, וכמו כן יש לברר מדוע הגיע המצב למקום שהגיע? אילו גורמים חיבלו בתהליך הקשר והיחס הרגשי החיובי (אשר היווה את הבסיס לתחילת הקשר)? מומלץ לפנות לטיפול נישואין די בהקדם. במידה ואין עניין בטיפול זוגי את יכולה לפנות לטיפול אישי פסיכולוגי על מנת להבהיר לעצמך מה קורה איתך ומהן הבחירות שכדאי לך לנקוט בהן. כל טוב, שנה טובה ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים