אי מיניות

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

27/07/2014 | 21:07 | מאת: שירה

שלום רב,אני ובן זוגי בני 32 , וביחד שנה וחצי גרים יחד. הזוגיות ביננו מלאת אהבה , הקשבה, יציבות אבל לאורך כל הזוגיות חיי המין שלנו דיי עגומים. מלבד מס' פעמים בודדות שבאמת השתחררנו וקיימנו יחסי מין מלא תשוקה ומין זה לא קורה. יש חודשים שלמים שאנחנו לא שוכבים וזה מכניס המון תסכול וכעס ביננו. כשאנחנו מדברים על זה , הוא פשוט אומר שאין לו חשק ושאני לא מושכת אותו.עברו המיני הוא לא קטן והוא בעל ניסיון רב אבל איתי כאילו התחושה שזהלא מזיז לו. הוא טוען שאני לא סקסית , ולא מגרה אותו ( ייתכן שזה קשור שאני בבית כמעט שנה מחפשת עבודה).הרבה פעמים אני מנסה ליזום , ממש בא אליו והוא לא בענייו. אני פוחדת שזה מה שישבור את הקשר שלנו , בפרט שבעבר היינו מדברים על חתונה ועתיד והיום זה רק דאון. אנחנו אוהבים אבל נקלענו לצרה. אני רוצה אותו אבל משהוא תקוע!! אשמח לעזרה

03/08/2014 | 09:48 | מאת: אילנה ארד לוין

שירה היקרה, ישנם גברים (וכמובן גם נשים) אשר מיניותם פעילה בזמן שאינם נמצאים בזוגיות קבועה ויציבה. הם בעלי תשוקה מינית במפגשים חד פעמיים או מאוד קצרי טווח (של מס' פעמים בודדות) ומאבדים את העניין והתשוקה כאשר הם נמצאים בקשר זוגי יציב. זוהי בעיה בהחלט קשה. המקור לה הינו פסיכולוגי ולא מודע, והטיפול בהם במידה והם מעוניינים הוא ארוך למדי. במקרה שלכם קיימת הפרדה אצל בן זוגך בין אהבתו אליך ובין תשוקתו אליך. אגב, יתכן שהוא שייך לאותה קבוצת גברים בהם באופן פרדוקסלי קיימת הנגדה בין רגש האהבה לבין התשוקה המינית. כך או כך, עליך לשקול שוב את מידת התאמתכם לחיים משותפים ארוכים, שכן העובדה שאינך מושכת בעיניו אינה תלויה כלל וכלל בנסיבות בהן את מוצאת את עצמך (כגון אי מציאת עבודה בשנה האחרונה) אלא קשורה למבנה הנפשי שלו. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים