בעיה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

23/02/2014 | 00:57 | מאת: מתן cr7

לילה טוב..... אני נמצא עם בחורה בת 25 ואני קצת יותר קטן ממנה...התחלנו זןגיות לפני שבוע וחצי.... באחת השיחות שלנו היום היא דחברה על לעבור לגור ביחד ובלה בלה .....כאילו מאיפה זה בא השם ישמור מה אני אמור לעשות עכשיו ?! כאילו מה עכשיו מה ?! אני אמרתי שכל דבר בזמן שלו ולא צריך למהר אבל לא יודע הקטע הזה מפחיד אותי.... מה אני אמור לומר לה ?! השאירה אותי משותק :(

23/02/2014 | 11:16 | מאת: אילנה ארד לוין

מתן היקר, לדבר על מעבר למגורים משותפים אחרי שבוע וחצי נשמע מאוד אימפולסיבי, מאוד פזיז, מאוד לא לעניין וקשור יותר לצרכים הפנימיים של הבחורה מאשר לעומק הקשר ולאורכו. אתה אמור להגיד לה בדיוק את מה שאמרת - שכל דבר בזמנו, שאינך מוכן לנקוב בזמן המתאים למעבר למגורים משותפים, שזו לא רק שאלה של זמן אלא גם של עומק הקשר ועומק ההיכרות ויש לברר היטב מדוע הבחורה עפה גבוה מדי. כל טוב ובהצלחה, אילנה

08/03/2014 | 05:17 | מאת: אלון הגאון

גם אני סבלתי פעם כמוך החלטתי לשנות.בעצה הוא לחכות פסח קרוב שזה הזמן לצאת לטיולים עם מלון תבדוק איך היחסים ושיתוף פעולה. לא לעבור מהר כי צריך לדאוג איך לממן בהוצאות הדירה. בהצלחה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים