קצת מבולבל

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

29/10/2013 | 00:31 | מאת: שלומי

אני בקשר זוגי כבר 3 חודשים , הקשר מאוד עמוק בייננו ונועד למטרת חתונה בסופו של דבר. אני בן 27 ובת זוגי בת 24. הבעיה היא שאני מחשיב את עצמי טיפוס מאוד מיני , ובת זוגי אינה מוכנה להעניק לי מין אורלי (אני מבחינתי לא לוחץ עליה , ואין ל כוונה שתעשה זאת כאשר היא לא שלמה עם עצמה). מנגד היא נהנת מאוד ממין אורלי שאני מעניק לה. ואני עושה זאת בכיף. יש בייננו אהבה , אבל לפעמים מטרידה אותי המחשבה שלא אקבל מין אורלי יותר לעולם (משום שאיני טיפוס שבוגד). אציין רק שבת זוגי העניקה מין אורלי בעבר לפרטנר אחר כאשר מאוד לא רצתה בכך. וגם נותרה פגועה מ 2 מערכות יחסים קצרות . בנוסף היא טיפוס מאוד רגיש מנטלית באופן כללי. מעט ילדותית באופן כללי ,וגם בעלת נסיון מיני וזוגי מועט. השאלה שלי היא האם מנסיונך יש סיכוי שהיא תשנה את דעתה לגבי מין אורלי? (אני חושב שבת זוגי חשה מושפלת מהסיטואציה). נ.ב היא גם טיפוס קצת עקשן באופן כללי. (קשה לה אפילו לשנות תפריט אוכל או סבון לפנים קבוע) תודה.

10/11/2013 | 10:24 | מאת: אילנה ארד לוין

שלומי היקר, ראשית היה מומלץ שלפני שאתם מתחתנים תשיגו איזון משביע רצון עבור שניכם בתחום המיני על מנת להתחיל את הנישואין במצב של שביעות רצון הדדית ולא מתוך חשש ותסכול. אתה מפרט סיבות שלדעתך מונעות כיום את ההתנהגות בה אתה רוצה מצד חברתך. אם חברתך מעוניינת להשיג את השינוי אך מתקשה בכך רגשית עליה לפנות לטיפול פסיכוסקסולוגי על מנת להשתחרר מהרגשות השליליים הכרוכים עבורה בהתנהגות זו. השאלה הראשונה היא המוטיבציה שלה והרצון שלה להשיג שינוי בהתנהגותה. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים