בגידה ריגשית

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

08/10/2013 | 19:32 | מאת: מון

אנחנו זוג פרק ב' בני 62 ו-71. אני אישה עובדת ובן זוגי בפנסיה. אנחנו גרים ביחד כ- 7 שנים. כ3-4 שנים הכל היה מאוד רומנטי ויחסים מושלמים בינינו כולל יחסי מין סוערים. כל אחד חשב שמצא את הבן/ בת זוג החלומי מכל הבחינות. רק דבר אחד היה בהתחלה, כאשר עבר לגור אצלי, ראיתי שהוא מקיים שיחות של כמה שעות ביום עם אישה (ל), בזמן שאני בעבודה. אחרי הרבה לחצים הוא הפסיק את השיחות. לפני 4 שנים הוא עבר ניתוח של הסרת גידול ונכנס לדיכאון במשך שנה וחצי שנלחמתי להוציא אותו מהמצב הזה, ללא תרופות כי סירב לקבל תרופות. יש לציין שהוא אוהב מאוד לצלם ומשקיעה הרבה כסף במצלמות והרבה זמן בפרסום תמונות בכל מיני אטרים. הוא חזר לעצמו אבל לאת, לאת גם השתנה. הוא כבר לא רומנטי, התקשורת בינינו דלילה מאוד, מרבה לשקר ומבלה בין 10 ל- 12 שעות ביממב במחשב (פייסבוק, אתרי צילום, ועוד). לדוגמא: לפני כ 3 שנים הוא עמר שהולך לפיזיותרפיה ונעלם ל4 שעות ולא ענה לטל וגם לא היה במכון הפיזיותרפיה ושיקר שכן היה. פעם אחרת הוא קבע עם דוגמנית צילומים, נסע מחוץ לעיר ורק אחרי 3 שבועות, כאשר ראיתי את צילומי הערום הוא סיפר לי על המפגש. כל פעם אני מגלה שקרים אחרים. כאשר אנחנו יוצאים לטיול, תמיד הוא מוצא מישהי שמתחיל לחזר אחריה. פעם אחרונה אני גיליתי קשר (חד צדדי-רק מצדו) בפיסבוק עם אותה אישה (ל) שהיה בקשר טלפוני בהתחלה. הוא מחמי לה על התמונות שהיא מפרסמת כמו "תמיד את יפה", או שואל איך החיים אצלם. אבל לכל השאלות היא לא מגיבה. מכל ההתנהלות שלו מפריעה לי השקרים, החוסר תקשורת בינינו חוסר אהבה ורק שיש לו חשק ליחסי מין הוא קצת יותר נחמד וזה לזמן קצר. בגלל ההידרדרות יחסיו כלפי אני הפסקתי להנעות מיחסי המין. יש לי הרגשה שאנחנו ביחד רק למטרת מין. אני לא נהענת כי כל הזמן אני חושבת שהוא מקיים איתי יחסי מין וחושב על ה-"ל". ממש לא יודעת מה לעשות האם להמשיך אתו או להיפרד? מאוד קשה לי רגשי עם המצב. מחכה לתגובות

13/10/2013 | 11:17 | מאת: אילנה ארד לוין

מון היקרה, הסיפור שאת מעלה הוא בהחלט מורכב ומסובך. בעצם את מתארת חיים עם גבר פרק א' וחיים עם גבר פרק ב' שלאחר הסרת הגידול והשיקום. הרושם שגבר פרק ב' אינו יודע בדיוק את מקומו זקוק לשפע של סיפוקים ויזואליים של נשים או לקיום יחסים וירטואליים איתם. לא ציינת את מקום הגידול כך שאין לדעת אם יש קשר בין הגידול לבין השינוי האישיותי וההתנהגותי. שאלת אי האמינות וההסתגרות בתוך עולמו הפרטי הן כמובן השאלות המרכזיות. השאלה הניצבת בפניך תלויה כמובן בך ובאלטרנטיבות העומדות לרשותך כיום. ההחלטה אינה קלה. קיים חשש שהאיש של פרק א' נעלם, במידה והגידול היה באיזור הראש או איזורי בלוטות בעלות משמעות. כמו כן יתכן שעצם הדיכאון והחרדה מפני המוות יצרו שינוי עמוק בהתנהלות. יתכן ששווה לכם לפנות לייעוץ זוגי כדי לקבל החלטה משותפת ויתכן שיש מקום לפניה אישית שלך לייעוץ אישי כדי לשקול את האלטרנטיבות העומדות בפניך ואת מערכת ההעדפות האישיות שלך. קשה מאוד נוכח הסיפור לתת עצות ספציפיות באינטרנט בשל חוסר יכולת לראות את התמונה כולה ומבלי להכיר עד הסוף את הנפשות הפועלות. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים