אז ככה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

22/09/2013 | 09:42 | מאת: גיל

אין לי בת זוג,אני בסך הכל נער ורחוק מנישואין אבל גיליתי שיש לי בעיה מולדת שלא תאפשר לי לקיים יחסי מין בעתיד..מבחינתי אין בעיה,אני לא חולה מין כמו רוב החברה של היום..הבעיה היא שאני חושש שאף אחת לא תסכים לחיות בזוגיות איתי בלי יחסי מין..וזה נורא מתסכל ומלחיץ אותי..רציתי לשאול אותך,האם זה אפשרי למצוא מישהי שתסכים לחיות איתי ככה?

30/09/2013 | 09:36 | מאת: אילנה ארד לוין

גיל היקר, ראשית גילך אינו מצוין על-ידך כך שיתכן שמדובר באיחור בהבשלה המינית. יש אנשים שגם לאחר ההבשלה המינית מסיבות פסיכולוגיות אלו ואחרות, אינם מיניים במיוחד. כפי שהדבר אמור לגבי גברים, יש גם קבוצה תואמת של נשים שאינן מיניות - כל אחת מסיבתה הפסיכולוגית שלה, ונדמה לי שאף יש פורום של נשים א-מיניות, כך שבאופן תאורטי ניתן ליצור חיבור בין שני אנשים גם ללא יחסי מין אשר יהיה מבוסס על התאמה מנטלית, התעניינויות משותפות, אחריות הדדית וכללית יחסים חברתיים טובים ביניהם תוך כדי שיתוף פעולה. ידועים מקרים של גבר ואישה בעלי קשרים נפשיים עמוקים ביניהם אשר מסיבה של התנזרות מינית אינם מקיימים יחסי מין ביניהם ויחד עם זאת הם מהווים זוג לכל דבר. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים