מכורה למין

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

11/08/2013 | 18:23 | מאת: שוני

אני בת 40, נשואה באושר, אוהבת לקיים יחסי מין עם בעלי, לאחרונה תקף אותי מן פרץ מוגזם של רצון לקיים יחסי מין עם בעלי ,פנטזיות מיניות על גברים נשים ורצון להתנסות עם כל מיני גברים כמו בעבודה. והכל בהגזמה. מעולם לא בגדתי בבעלי. אך עכשיו אני רוצה להתנסות בכל דבר למרות שאני נהנית עם בעלי מאוד. אני רוצה להוסיף שאני מטופלת בכדורי ם אנטי דיכאוניים מזה כמה שנים ולפני כמה חודשים הפסקתי אותם אך בגלל הידרדרות במצבי חזרתי לצרוך אותם לפני חודש וחצי. זה בדיוק הזמן שהתחילו הפנטזיות. מה עושים ? האם הטסטוסטורון שלי גבוה? אני מתעסקת בזה כל היום בהתחלה היה כיף עכשיו זה מפריע לי כבר. יש לי 3 ילדים עבודה בעל מה עושים נהייתי מכורה.

18/08/2013 | 11:57 | מאת: אילנה ארד לוין

שוני היקרה, אני מניחה שהמצב בו היית מאוזנת וחיית בסיפוק עם בעלך ומשפחתך היה מצב טוב ורצוי. ישנם סוגים שונים ורבים למניעת דיכאון ואינני יודעת מתוך התיאור איזה כדור את נוטלת. כך או כך אינני פסיכיאטרית ויש להביא בחשבון שתרופות נוגדות דיכאון *מסוימות* עשויות להוביל לתופעת יתר - כלומר, למאניה רגשית מסוימת. שוב, תלוי באילו תרופות מדובר, מאיזו משפחת תרופות ועל איזה סוג אישיות - במקרה זה את. ההצפה המינית שאת חווה כרגע בדמיונות ואי השקט בנוגע לכך, מעלים את הרושם של משהו בדומה ל"מיני נימפו-מאניה" שזהו מצב בו עוררות היתר המכונה מאניה מתבטאת בתחום המיני בגודש וריבוי יתר המפר את שיווי המשקל הנפשי. ההמלצה הטובה ביותר בשלב הזה היא לפנות לפסיכיאטר אותו את מכירה או לפסיכיאטר מומחה אחר, להציג בפניו את הבעיה, את התרופות שאת נוטלת ולחפש אחר איזון תרופתי הולם. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים