שפיכה מרובה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

25/06/2013 | 03:31 | מאת: טני

אני כבר פעם נעזרתי בכם כשהתחלתי לקיים יחסי מין רציניים לחברי יש איבר גדול מימדים והיה לי בעייה של כאבים שהוא חדר אלי בכל סוג של תנוחה אז ייעצתם לי לפנות לרופא לבצע בי טיפול וזה והיום זה כיף ונפלא אבל לאחרונה התחיל להפריע לי כמות הזרע שהוא מוציא ולא רק שהוא גומר בפנים הוא יוצא וממשיך לגמור עלי חיצונית גם בתנוחה המיסיונרית וגם בדוגי וממשיך עוד לעוד גמירה ואז הוא מסופק ואמרתי לו שזה מוגזם והזרע בכמות הזו התחיל להגעיל אותי אבל הוא טוען שבגמירה הראשונית הוא מרגיש שעוד לא יצא לו הכל והביצים שלו מלאות והוא לא מסופק וזה לא היה קודם כך מה עלי לעשות תודה ויש לציין שהוא מבל את כל הפינוקים שהוא מבקש לעומת שאני לא מקבלת תמיד את כל מה שאני מבקשת

07/07/2013 | 11:03 | מאת: אילנה ארד לוין

טני היקרה, ראשית, מתוך המכתב עולה סוג של כעס כלפי בן זוגך שאינו מעניק לך את כל הפינוקים בהם את מעוניינת כך שיש מידה של תסכול אצלך לעומת הפינוקים שלדבריך את מעניקה לו. ראשית חוכמה יש להציף עניין זה ולדבר עליו גלויות ביניכם. לגבי כמות הזרע ששופך בן זוגך, אינני יודעת מהי תדירות יחסי המין אותה אתם מקיימים. עשוי להיות הבדל של כמות הזרע בהתאם לתדירות המשתנה של קיום יחסים. אם מקיימים כל יום שונה הדבר מאשר אם מקיימים אחת למספר ימים או יותר. בנוסף, אינני חושבת שהדבר תלוי בו וזה המנגנון בו פועל גופו. יתכן שהדבר מגעיל אותך, ויש לברר מדוע, אך לגביו זה מה שאלוהים נתן לו ועם זה הוא צריך לחיות. אפשר לתת שתי עצות טכניות והן: 1. אוננות מקדימה של חברך לפני קיום היחסים באופן שתהיה שפיכה מקדימה לפני שאתם מקיימים יחסי מין. 2. שימוש בקונדום, ואז השפיכה תהיה לתוך הקונדום. 3. שימוש במגבת רחבה ועבה. לאחר שחברך יוצא ממצב חדירה תמהרי לשים על עצמך במקומות הרלוונטיים מגבת גדולה ועבה, שתספוג את הזרע, תגיע למכונת הכביסה וכל הבעיה תיפתר בשטיפה ריחנית. אני משוכנעת שהעצות הפרקטיות האלו עלו גם בדעתכם שכן הן לא חוכמה גדולה, כך שנדמה לי שהבעיה היא באיזשהו כעס שלך כלפיו הן ברמת העינוג המיני ואולי גם ברמת תחומי החיים האחרים. בררי זאת לעצמך ותחשבי אם לא כדאי לדבר על כך גלויות. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים