חוסר חשק במין

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

01/06/2009 | 22:51 | מאת: דודי

שלום רב אנו נשואים מזה 11 שנה,עם 3 ילדים קטנים, הבעיה העיקרית שלי היא כי מזה 5 שנים אין כמעט רצון מצד אישתי לקיום יחסי מין , הממוצע הוא לא יותר מפעם עד פעמיים לחודש וגם זה רק עקב יוזמה שלי ואלמלא זאת גם זה לא היה קורה, לי יש רצון ליותר,נראה כאילו היא מתחמקת ממין, וכן כאשר שוכבים היא רק שוכבת ללא כל רצון לגיוון, וכן עושה סימנים שכואב לה, אך טוענת שלא. הכל טכני ללא הרגשת אהבה ורצון וללא שיחות מה טוב לה ואיך אולי לשפר, אנו ממעטים לדבר בכלל ,עיקר השיחות שלנו הם על קשרי עם הורי, וסביב זאת יש לה הרבה מה לומר ולכעוס. אני מתוסכל מאוד וחושב על פרידה או אולי בגידה . נראה כי היא ממש שמחה להיות במחזור כי אז יש לה סיבה לא לשכב,לרוב טוענת שהיא עייפה, ומבטיחה שמחר נעשה אך תמיד יש סיבה שלא יקרה וזה לא מפריעה לה שלא קרה כלום , מה עושים? בנוסף לרוב כשאני נכנס למיטה היא מפנה אלי את גבה , ממש קרה אלי, אני חושש מלדבר איתה משום מה ורק אוכל את הלב ולא טוב לי איתה. תודה.

06/06/2009 | 19:20 | מאת: אילנה ארד לוין

דודי שלום, נראה שאתה נמצא בקצה גבול הספיגה: או לבגוד או להיפרד שתי אלה אפשרויות בעלות משמעות ארוכה והשלכות ארוכות טווח ולפיכך לא ברור מדוע אתה מפחד לדבר אם הגעת כבר כמעט לפני היציאה לדרך האחרת. פנה לאשתך בשיחה גלויה אמור לה את כל אשר על ליבך ומומלץ שתפנו לקבל ייעוץ זוגי זוג שחלק גדול מהתקשורת המילולית שלו נסב על הורי אחד הצדדים הדבר מראה על חוסר איזון עמוק ביחסים ועל בעיות של העדר פרידה וניתוק הולמים ממשפחת המוצא ולפיכך ליקוי בבשלות לזוגיות הולמת. כאמור פנו בהקדם לייעוץ הרי ממילא אין לך כבר מה להפסיד.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים