אני רוצה להיפטר מהאובססיה הזאת

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

25/03/2020 | 16:47 | מאת: אנונימית

שלום רב. אני ממש מחפשת עצה. לפני שקרה הקורונה החיים שלי היו שמחים יצאתי הרבה מהבית חיים רגילים. אבל שהתחיל הקורונה אני לבד בבית בלי חברים אין גם בן זוג וקשה לי עם זה. בגלל שכל כך הרבה זמן אין לי בן זוג אני פיתחתי דרך הפייסבוק באינטרנט רגש לאיזה מישהו מפורסם שאני ממש לא מכירה אישית אני יודעת שזה נשמע מוזר ומצחיק אבל המצב הזה גרם לי בגלל הבדידות כי אני די בודדה בחיים מבחינת חברים ובן זוג אז כל יום אני נכנסת בלי הפסק לפייסבוק של אותו מפורסם כתבתי לו פעם אחת לפייסבוק והוא ענה לי ואחרי שכתבתי עוד פעם הוא לא ענה לי ועד עכשיו אני בדיכאון. אני גם מפחדת לכתוב עוד פעם שהוא עוד פעם לא יכתוב לי ואני מרגישה רגש חזק אליו אני מרגישה משיכה אליו אולי נכון שזה וירטואלי אבל כנראה בגלל כל הבדידות הזאת הקורונה החוסר בן זוג חוסר אהבה בגלל זה קורה לי אני מאוד אובססיבית לאותו מפורסם אני כל כך הרבה זמן מחפשת עצה טובה דרך פורום כי אני לא בטיפול כזה או אחר ועם ארצה ללכת לטיפול מי יודע מתי יהיה לי? בינתיים אני רוצה כעזרה עצמית להתמודד עם זה. אני כל כך אודה לכם עם תוכלו לתת לי עצה איך להתמודד עם הרגש כלפיו הפחד שהוא לא יענה והאובססיביות אליו אתם תעשו בשבילי מצווה גדולה מאוד אין לי עם מי לדבר על זה אפילו לא עם המשפחה הרחוקה כרגע. בבקשה עם אתם מסכימים אשמח למענה מהיר אשמח לעצה קטנה ביותר אפילו אני מודה לכם מאוד תבורכו

לאנונימית שלום . אתנצל על העיכוב אכן ניראה שאת מאוד חיכית לתשובה שאיחרה להגיע. אין ספק שהקרונה עצרה הרבה אנשים מלצאת.. הקשר כפי עם אדם מפורסם שאינך מכירה אותו הוא אכן טומן התעלמות , וקשה להניח שיוביל לקירבה. טוב תעשי אם תנסי באותה דרך ליצור עו קשרים עם אנשים אשר ישמחו ל"דבר"איתך דרך הפיס או במדיה אחרת..זה יעזור לך למצוא ענין ולהתגבר. בענין טיפול להקל על הקושי ו" האובסיסיביות"אפשר בהחלט לעזור לך דרך הזום מיתברר שהמדיה מאוד מוצלחת גם בנייד . אם תירצי אוכל לסיע בידךך [email protected]

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים