בעל חשדן מאוווד ....

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

08/03/2020 | 15:31 | מאת: מירי

זה תקופה ארוכה שבעלי חושד בי שאני מתחילה עם גברים אחרים , הוא מתאר סיטואציות שהוא רואה אותי מחייכת וקורצת לאחרים ובעקבות זה מתפתח בינינו ריב כי אני לא עשיתי כלום ואז אנחנו לא מדברים תקופה , תוך כדי חיי היום יום וההתעסקות עם הילדים אנחנו משלימים עד הריב הבא . זה נראה לי לא הגיוני ובדיוני שבכל יציאה יהיה מישהו שאני אתחיל איתו , התנהגות זולה וזה מאוד מעליב אותי שזה מה שהוא חושב אבל אני אוהבת אותו ולא הייתי רוצה לפרק את הנישואים , יש לנו משפחה יפה וכשאנחנו בסדר אנחנו ממש אוהבים ושמחים , מרגיש לי שזה החמיר לאחרונה . רוצה לציין שיש לי מעט מאוד חיי חברה , כשאני יוצאת בלעדיו זה עם האחיות שלו לעומתו שיוצא הרבה עם חברים . מה זה יכול להיות ? יהיה קשה לקחת אותו לטיפול , הוא עם אגו רבבבב , מאלה שחושבים שרק הם צודקים

מירי צר לי שלא עניתי מוקדם יותר.. את מתארת מצב שהוא רציני ובודאי לא מחזק את המערכת הזוגית.. בתקופת ההסגר יתכן מאוד שהענין ירגע בגגל האי קירבה לאנשים... אבקשך להיות איתי בקשר באופן אשי אם יש החמרה...

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים