פרידה קשה מבן זוג וההתמודדות קשה יותר

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

27/08/2019 | 11:11 | מאת: סיגל

שלום! אני בת 32 ועוברת פרידה דיי קשה מבן זוג שהיה איתי 4 שנים. הכרנו באתר הכרויות ושרדנו 4 שנים און אוף. הפרידה קרתה בפתאומיות לפני חודש וכנראה שהוא פשוט לא רצה את הקשר והוא לא דיבר על כך, מה שקרה- הוא חזר לאתר ההכרויות ואני בדקתי אם הוא שם כי הרגשתי שהוא מרוחק ולבסוף אמרתי לו שזה לא מתאים לי ההתנהגות הזאת. מפה לשם הוא התעצבן עליי נורא ואמר שאני סטוקרית ופסיכית שאני עוקבת אחריו ושזה נגמר ושהוא אינו רוצה כלום. נחסמתי בכל מקום אפשרי מבלי אפשרות לדבר וכשהתקשרתי משיחה חסומה הוא איים לפנות למשטרה לגבי הטרדה. לאחר כשבוע הוא מחק את עצמו משם.. וממש לפני כמה ימים חזר לשם שוב. אני באמת לא מבינה איך אפשר להתנהג ככה ולמחוק 4 שנים ועוד למחוק את עצמו משם לאחר ימים בודדים ואז שוב לחזור לשם.. נשמע קצת מוזר ההתנהגות הזאת שלו. ניסיתי שוב ליצור קשר ושוב קיבלתי איומים על חיי, מאוד כואב לי ואני לא מצליחה "לשחרר". אני יודעת שאדם כזה לא ראוי לי ואולי אפילו גם בגד בי. אני מוצאת את עצמי כל כמה ימים מנסה לדבר איתו ובכלל אין לי אופציה היות ונחסמתי.. אני ממש צריכה עצה לגבי ההתמודדות- קשה לי לצאת מזה, אני דיי התרגלתי אליו ולשיחות שלנו הרבות שהיו ועכשיו אין כלום ושום דבר. אני לרוב לבד ואין לי חברות, מדברת עם ידיד טוב שמדבר איתי לפעמים על המצב ואוזן קשבת. אני מנסה להעסיק את עצמי בספורט מידי ערב, בערב בדר"כ אני מרגישה יותר טוב אבל בבקרים זה אסון.. מדוע זה ככה?? המחשבות לא עוזבות.. עבר חודש ואין הקלה כלשהי. אשמח לייעוץ. תודה

לסיגל היקרה . מה שאת מתארת זה מצב רוח דכאוני , בהחלט מוסבר על רקע הפרידה הקשה יעוץ קצר מועד יכול לעזור .. ל

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים