אנחנו אוהבים . ומאוהבים מאוד . ולא ממשים!!

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

22/03/2009 | 18:41 | מאת: אורחת

הכרתי את האהוב שלי והחצי שלי השיני,בצאט ומשם הייתי עצובה מאוד שלחתי, אייקון עצוב ומשם התחילה לפרוח אהבה טהורה .זה לקום בבוקר לקבל הודעה, ולדבר כל היום בפלא 3 וחצי חודשים.אהבה שפרחה לשחקים אנחנו בכל אופן כל הצפיה .. כך הייתה אכזבה במיטה הכל .. התגמד לנו ואני החלטי לוותר על מיטה. היה לנו המון דברים משותפים למרות שאני ידעתי שהוא חיאצל בחורה ולא הסתיר ממני דבר כל זה והייתי מוכנה לקבל אותה אצלי. זה נגמר אתמול בדמעות , שהוא מנגב לי , ואני לא וכאב אחד גדול וים של תיסכולים נותר לי.. אחרי כל זה אנחנו ממשיכים לדבר הכל רגיל כאילו שלו קרה דבר בנינו או שלו יסתדר לנו. מה שכן הוא מרגיש, ואני מרגישה שאי אפשר להתנתק אהבה הולכת וגודל עכשיו.... מה עלי לעשות אני מאוד מדוכדת עם עצמי?!!:))))

28/03/2009 | 12:04 | מאת: אילנה ארד לוין

לאורחת שלום, את מתארת קשר וירטואלי עם בחור החי עם אישה ומקיים איתך קשר של שיחות טלפון והודעות SMS. לא מדובר על מפגשים ממשיים במציאות עם הגבר "התפוס" אלא על קשר של מלים, דמיון ומשאלות לב, כלומר הכל באוויר. הקשר הממשי היחיד שהיה ביניכם במציאות היה פעם אחת במיטה ושם הוא התגלה כאכזבה גדולה. אין זו אהבה למרות שאת מרגישה מאוהבת. את מאוהבת ביציר דמיונך כפי שבנית אותו מתוך מלל בכלי תקשורת ולא מתוך מפגש במציאות. קיימת כאן הולכת שולל עצמית שלך שלא לדבר על הולכת השולל הגדולה יותר בכך שהגבר נמצא בזוגיות. עלייך כמובן לסיים את ההתמכרות הדמיונית הזאת שאינה מוליכה אותך לשום דבר טוב במציאות אלא רק לכאב לב ולדכדוך. היית עצובה, פגשת וירטואלית מישהו המיטיב לשוחח איתך, אך נשארת בודדה. כעת גם עוד יותר עצובה. כלומר, כל הקשר הזה לא שיפר את העצב שבחייך. העצה היא לסיים את העניין ולאגור כוחות לקיום קשר מציאותי וממשי עם בן אדם הפנוי לקשר. ייתכן ששווה לבדוק מדוע את כל כך עצובה והאם לא מדובר כאן בתופעות של דיכאון.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים