האם להמשיך את הקשר?....

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

30/04/2018 | 23:33 | מאת: ליאור

ד"ר שלום, אני וחבר שלי כבר כמעט שנה יחד אני בת 23 והוא בן 30 עברנו בקשר המון אתגרים והצלחנו להתגבר על כולם בזמן האחרון אני מרגישה כי אני זו שרוצה להתקרב אליו מביחנה מינית הרבה יותר ממנו ולפעמים אף מרגישה שאם לא אזום לא יהיה דבר הרגשתי שזו בעיה במשיכה ושאלתי את חבר שלי על זה המון והוא תירץ ב" ממש לא אני פשוט עייף לפעמים ונרדם" כאשר התחלנו לצאת הוא אמר לי על האקסית שלו שהייתה תקופה שהיא השמינה וזה הפריע לו ושבכללי הוא אוהב רזון, כאשר הכרנו הייתי בתקופה שהייתי עושה הרבה כושר ואחרי כמה חודשים יחד הייתה לי בעיה רפואית שמנעה ממני את היכולת לעשות כושר ולכן השמנתי אך באמת ממש מעט (2-4 קילו) אני יודעת שאני לא נחשבת לשמנה ואפילו לא לשמנמנה אך מבחינתו הוא רוצה את הבחורה שהוא רואה בפורנו, הוא נפתח בפניי ואמר כי קשה לו להפסיק לצפות בזה ושזה מכניס לו מחשבות לראש של למה אין לי כזו, זה ממש כואב לי לחשוב על זה כי אני מודעת לעצמי ולמראה שלי אני בחורה מאוד מחוזרת ואני יודעת שהבעיה היא בהשקפה שלו וזוהי גם טענתו מצד שני בגלל שהרגשתי שזה מה שמתרחש ירד לי הביטחון מולו ועכשיו לאחר שהבנתי מה הסיבה אז ממש לא בא לי להתקרב אליו, אני מרגישה כאילו זה אדם שונה שלא הכרתי כי אני כן מקפידה על עצמי ומשקיעה בעצמי אך פשוט אני לא נראת כמו הבחורות הפלסטיק שהוא רואה בפורנו ובצדק גם לא רוצה להראות ככה הוא טוען שהוא אוהב אותי וכבר מזמן דיברנו על להמשיך לחתונה אך קשה לי לחשוב שחבר שלי לא רוצה לשכב איתי כי הוא לא נמשך אלי מספיק ואני יודעת שהוא ינסה לשנות זאת אך לא רוצה להיכנס ללופ של האם זה אמיתי או כי הוא מנסה לחפות על מה שאמר אני כבר לא יודעת מה לעשות מרגישה כאילו החבר שהיה לי איננו ועומד מולי אדם זר שחשוב לו רק חומרניות אני יודעת שיכול להיות אחרת כן הייתי במערכת יחסים בה הגבר חשב שאני הדבר הכי יפה בעולם גם כשהייתי במצב הכי גרוע בחיי כואב לי כי אני אוהבת אותו ומטורפת עליו והמראה שלו ממש לא מזיז לי בגלל האהבה הגדולה שלי אליו ואצלו זה לא אותו הרגש מה לעשות? האם כדאי לנסות לשקם מערכת יחסים כזו או פשוט לוותר ?

ליאור: הירידה בתשוקה יכולה להיות קשורה בסיבות רבות.. את מיחסת את הירידה בגלל השינוי במשקל אם אכן זאת הסיבה הייתי מציעה ללכת יחד לטיפול ויעוץ זוגי ולעזור לכן לתקשר סביב היחסים המיניים , שהם חלק מהיחסים בכלל . לא הייתי בשום דרך מציעה לוותר על הקשר. יתכן ויש מקום לנהל דיאלוג יותר עמוק. הגלישה בפורנו או שיחה על האקסית לא מומלץ לתת להם משקל בקשר.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים