שאלה התלבטות מאוד רצינית

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

13/02/2018 | 11:51 | מאת: תצומי

הכרתי בחור בן 57 ואני בת 51.שנינו גרושים. לאחר מספר פגישות כולל התעלסויות ללא חדירה הזמנתי אותו לביתי. העיניין שאיבר המין שלו גדול (מדדתי אורך 16 סמ רוחב 14). 2 הבחורים עד היום שיצאתי איתם בכלל היו בסביבות ה 13 סמ אורך. בחדירה מאוד נהנתי מה שלא חוויתי עם אף גבר. הצלחתי לגמור פעמיים באותו לילה. הבחור מאוד מיני ויש לו צרכים מיניים מאוד חזקים. היום חודש לאחר האקט הראשוני הבחור מעוניין בכל מפגש לקיים יחסים. בממוצע הוא מצליח לגמור 3 פעמים בלילה עם זיקפה מלאה וללא כדורים. הכל טבעי. החשש שלי שלא אצלחי לעמוד בצרכים שלו וזה מאוד מטריד אותי. אנו נהנים יחד והוא בחור מאוד נחמד. העיניין שקיום יחסי מין אצלו זה צורך מאוד חזק. מאוד מתלבטת. האם להמשיך או לנתק או להציב גבולות. מצד אחד נחמד ונעים מצד שני זה אובססיבי. מה את מציעה?

19/02/2018 | 21:48 | מאת: סימה

לדעתי כל עוד טוב לך תהני ברגע שתרגישי שזהו את תנתקי מגע. כמובן צריך להיות החלטיים. בהצלחה

התאמה מינית . היא תהליך שנוצר בין בני הזוג תוך כדי המגע המיני. יש חשיבות רבה מאוד , לשיתוף וניהול רגשות , שתפי את בן הזוג בשיחה וראי מה הוא חושב ומרגיש לגבי היחסים . אין סיבה להפסיק קשר כל עוד ניסית והתנסת.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים