חיסון

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

23/02/2010 | 12:40 | מאת: סיון

שלום רב בני בן שנה קיבל חיסון משולש וגם פרבנאר כרגע הוא סובל מחום כנראה בגלל החיסון ,קיבל אקמולי כל 4 שעות כאשר החום מגיע ל38.5 מעלות . 1: כמה זמן עד שחיסון שקיבל מפתח נוגנים בגופו למשל למחלת חזרת? 2: שמענו שיש התפרצות של מגפת החזרת וכדאי לחסן לפני שמכניסים ילד לגן . 3:אנחנו צריכים לעשות בדיקות דם רגילות שעושים בגיל שנה מתי כדאי לעשות אותם בגלל שהילד אם חום מהחיסון האם לחכות שבוע מרגע שירד החום או שאין קשר? תודה רבה.

שלום הנוגדנים מתפתחים תוך חודש ממתן החיסון חיסון חזרת הראשון מבוצע בגיל 12-15 חודשים כך שאפשר לחסן הבן שלך לגבי ספירת הדם ניתן לחקות עד שהילד בריא למספר ימים

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה