הכחלה תוך כדי בכי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

25/01/2010 | 18:24 | מאת: נעמה

שלום רב לך ד"ר איאס קאסם מכיוון שאתה מומחה לקרדיולוגיה השאלה שלי יש לי תינוקת בת שנה וארבעה חודשים שסובלת מאסטמה . הרופא שלה גילה שהיא בוכה היא מכחילה ושלח אותי למומחה וההבחנה שלו היתה שיש אוושה ססטולית קצרה בLSB אך בגלל שהיא בכתה הרבה הוא לא יכל לבדוק אותה יותר לעומק והוא רשם בסיכום שהבדיקה לא אופטימלית עקב אי שקט ושזה מתאים ל-BREATH HOLDING SPELL .מה זה אומר הוא הסביר לי אבל לא לעומק .אודה לך אם תוכל להסביר לימעט על זה תודה רבה

BREATH HOLDING SPELL : תופעה שבה ילדים מכחילים ויש כאלו מאבדים הכרה בעקבות בכי רב או אי השגת דבר שרצו בו. המחשבה שארועים הם התנהגותיים וחולפים עם הזמן, כך שהורים צריכים להתעלם מכך. מצויין קשר בין ברזל נמוך והתגברות התופעה לכן ממליץ לבציע ספירת דם

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה