כאבי בטן,בחילות וכאבי ראש לילד

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

18/01/2010 | 18:31 | מאת: בילי

שלום רב בני בן ה-אחת עשרה וחצי סובל כמעט מידי חודש מכאבי בטן,בחילות וכאבי ראש(כאבי הראש מורגשים בעיקר כשהוא קם ממצב של ישיבה/שכיבה למצב של עמידה). הלכנו לרופאת המשפחה שעשתה מס' בדיקות דם ,ואמרה שהכל תקין(למרות שהיה ערך גבוה של b12 (בסביבות 930),היא גם הפנתה אותנו לבדיקת עיניים(נקבע תור - טרם היינו) מה יכולה להיות הסיבה לתופעות אלה?ומה אני אמורה לבדוק ? עליי לציין שהוא מפסיד לימודים בגלל הנ"ל (יומיים-שלושה בחודש). אודה לך אם תוכל להדריך/להנחות אותי. תודה בילי

בדיקת ויטמין B12 מוגבר - חסרת כל משמעות. בדיקת קרקעיות עיניים ובדיקת ראייה הינם השלב הראשון . במידה והכאבים ממשיכים מומלץ להבדק במרפאה נוירולוגית בשאלת tension head והטיפול בדרך כלל הוא ימפטומטי בלבד בעת שהכאבים רק מתחילים.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה