שיעול טורדני

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

18/12/2009 | 22:37 | מאת: ליאנית

אחייניתי בת ה-12,משתעלת ללא הפסקה, שיעול יבש. אובחן אצלה ריפלוקס והיא מקבלת אומפרדקס אבל, השיעול לא פסק. הבחנתי שלאחר הארוחה השיעול גבר. לדעתי, היא מאוד סובלת וגם הסובבים אותה. מה ניתן לעשות? האם ישנו טיפול תרופתי אחר שעשוי להועיל? או לפחות להקל.

לאחר שעברה ברור נרחב , כלומר נשללה בעיה זיהומית - שעלת, שפעת דלקת ראות, ונשללה אסטמה ניתן לתת תרופות המדכאות שיעול המכילות קודאין. מאד לא מומלץ אך יכול להקל בארועים חברתיים ולשינה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה