תוצאות בדיקת מעבדה חריגות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

05/12/2009 | 20:54 | מאת: תמר

שלום, בני בן ה3 נשלח לבדיקות מעבדה ישנן מספר תוצאות חריגות, האם אוכל לקבל הסבר מה משמעות הנתונים החריגים והאם מה מהם יכול להוות עניין דחוף ? יחידות בדיקה גבול תחתון גבול עליון בדיקה MCH-Mean Cell Hemoglobin pg/cell 24.9 26 32 Neutrophils % % 34.7 40 60 Lymphocytes % % 33 48 48.7 Eosinophils % % 0 5 8.4

הבדיקות תקינות למעט ערך מעט גבוה של אאוזינופילים אשר לעיתים מצביע על נטייה אלרגית. אין כל דחיפות .

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה