חררה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

29/11/2009 | 10:54 | מאת: חיה

שלום, יש לי ילד בן שנתיים שמשבוע שעבר כל הפנים שלו מלאות חררה. אין לי מושג מה הסיבה וזה כבר שבוע על הפנים שלו. רופא משפחה אמר שזה ויראלי ויעבור, מפתיע... מסוף השבוע זה התפשט גם לבטן ולגב מה עלי לעשות? עדיין לחכות? מפריע לי לראות אותו ככה ונראה לי שזה מגרד לו קצת במצח. תודה רבה, חיה

קיים קושי בייעוץ מבלי לראות את הפריחה , מחלה וירלית בדר"כ לא נמשכת מעבר לשבוע , האם זה כעין יבלות שיכולות להיות וירליות? סביר יותר שזו תגובה עורית לגרוי כלשהו , אלרגי או מקומי , שמפו או סבון חדש? מזון חדש? כדאי להבדק שוב.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה