ילדים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

15/11/2009 | 16:47 | מאת: אפרת

שלום, בתי בת 3.5 כשהיתה בת שנה + היתה לה תק' של כחצי שנה של בטן נפוחה . לא נמצא שום דבר חריג בבדיקות. לאחר כשנה סבלה כעשרה ימים מכאבי בטן מאוד מאוד חזקים עד כדי צרחות ואי יכולת לישון וכמובן חוסר תאבון. לחייה האדימו מאוד מדי פעם. היום היא התחילה להתלונן על כאבי רגליים שוב חזרה התופעה של הלחיים המאדימות ועליהם פצעונים/ נקודות קטנות.וכן הופיעה מן פריחה על הגוף בעיקר על הבטן והגב פריחה של נקודות קטנטנות אדומות. אזור המפשעה האדים במיוחד והתנפח וכן אזורים מסוימים בכפות הרגלים. הלשון אדומה עם נקודות. התופעה נמשכת כשבוע בתחילתה היה חום ולאחר מכן החום ירד והתחילה הפריחה. אשמח לקבל חוות דעת, תודה מראש.

לפי הנתונים הללא קשה להעריך מצב הילדה מציע לפנות לבדיקה אצל רופא מטפל ולבציע הערכה כללית כולל הבטן

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה