ילד בן 9

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

06/11/2009 | 06:47 | מאת: שרית

בן 9. ילד מקסים ממושמע, תלמיד טוב אין איתו שם בעיות מיוחדןת הילד רגיש מאוד, פוחד מהרבה דברים, פוחד לעלות לבד לקומה השניה, פוחד להתקלח לבד ועוד. לפני כשבועיים החל בתנועה מוזרה, זה היה נראה כאילו הוא מנסה להרים את משקפיו עם האף. ביומיים האחרונים יש משיכת הפה הצידה בתוספת פקיחת העיניים, וזה קורה בתדירות ממש גבוהה וגם מעין תנועת לעיסה בפה, כאילו יש לו מסטיק. אני ממש בלחץ. הוא לא מבין מה אני רוצה. אני ממש מנסה להתעלם אבל זה בלתי אפשרי. אני ממש בהיסטריה. אנחנו מתגוררים בארה"ב, ביקשתי הפניה לנירולוג והרופאה התחילה לבלבל לי את המוח על אלרגיות. מחר אני ניגשת לרופא אחר. האם לחכות קצת? האם זה סממן לטורט? ובכלל איך יודעים להבחין ביניהם? אגב, בקיץ עברנו טראומה כשבן של חברים טבע למוות . היינו יחד איתם בבריכה ובני היה עד לחוויה המזעזעת, האם יש קשר

שלום מסכים איתך יש מקום להערכה נוירולוגית אצל נוירולוג ילדים ובמידה בדיקה נוירולוגית תקינה לשקול הערכה פסיכולוגית

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה