סימפטומים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

09/06/2009 | 08:30 | מאת: שושי

שלום. בני בן 11 חודשים. מיום חמישי מצונן עם חום 38 במשך היום ובלילה הגיע ל39.7 ביום ראשון החום פסק ובדיוק אז הינו אצל רופא-התוצאות של ב.ד. הראו לימפוציטים נמוכים (52.6) ב15.4 %.גם שאר האלמנטים נמוכים מהנורמה. כרגע הוא כבר בלי חום רק התמלא בפריחה (אולי פריחה ווראלית אולי פריחה תגובה לחום) בכל אופן- התוצאות הללו התחום הנורמה או שעלי להביא אותו בכל אופן לבדיקה (ואני לא ממש רוצה) תודה מראש

בהחלט מתאים למחלה וירלית - אדמדמת - אשר כאשר חולף החום מופיעה פריחה. אין צורך בברור נוסף כעת- בגיל שנה יעשה ספירת דם שגרתית.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה