הבנת תוצאות בדיקת דם מדאיגות של בתי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

09/05/2009 | 11:24 | מאת: שרון

בתי בת 16 וערכנו בדיקת דם תקופתי וכן בשל צורך להרדימה בגלל טיפול שיניים שאין שיתוף פעולה בבדיקות הדם הופיעו שתי תוצאות מדאיגות ביותר אשמח לדעת מה זה אומר אחרת בבדיקה של ספירת דם המטולוגיה של NEUTROPHILS מופיע ערך של 35.7 ובבדיקה השניה LYMPHOCYTES מופיע 47.2 אשמח לדעת בדחיפות מה זה אומר ומה עלי לעשות אני די בלחץ ממה שקראתי הבנתי שזה קשור לכדוריות לבנות.

זהו מצב שאינו מדאיג כלל. האחזוים אינן בעייתיים ומעידים כי קרוב לודאי עברה מחלה וירלית בעת האחרונה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה